Bedankt voor je reservering

Bedankt voor je reservering. De afspraakbevestiging is ook via mail verstuurd. 

Heb je nog vragen over je afspraak? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Veelgestelde vragen

Mocht je de mail niet ontvangen hebben, kijk dan in je spam folder. Het is mogelijk dat de mail daar terecht is gekomen. 

Maak gebruik van ons contactformulier indien je na 10 minuten nog steeds geen mail in je inbox of spam folder ontvangen hebt.

Middels een beveiligde e-mail ontvang je de uitslag en het bijbehorende (reis)certificaat.

Wij zijn verplicht om positieve uitslagen te melden aan de GGD en mogen dit niet anoniem doen. Het SARS-CoV-2 valt onder de meldingsplicht infectieziekten volgens de Wet publieke gezondheid (Wpg). Na de melding zal de GGD contact met je opnemen voor een bron- en contactonderzoek. Volg altijd de richtlijnen van het RIVM.

Wij bewaren uw gegevens zorgvuldig op een beveiligde server. Testresultaten worden uitsluitend bekend gemaakt aan de arts en degene die is opgegeven om de test af te nemen. Wij zijn wettelijk verplicht om positieve testresultaten te melden aan de GGD.

Het kan per certificaat verschillen wat er op vermeld staat.
1. PCR-test: naam, geboortedatum, geslacht, documentnummer, manier van testafname, datum/tijd van testafname, datum van de uitslag, testresultaat, type test, de gegevens van het laboratorium, naam en handtekening van ons medisch directeur.
2. Sneltest: naam, geboortedatum, geslacht, documentnummer, datum/tijd van testafname, testresultaat, type test, naam en handtekening van ons medisch directeur.

Vermeld uw registratie ID en rekeningnummer via het contactformulier dan ontvangt u de factuur z.s.m. per e-mail.

Nee, je dient je te allen tijde te houden aan de regels van het RIVM.

Tijdens het afnemen van de test kan het een onprettig gevoel geven. Dit is echter wel verschillend per persoon.

Zolang uw COVID-19 test nog niet is afgenomen kunt u annuleren. U kunt via ons contactformulier uw test annuleren. Zodra wij de annulering hebben verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail. Doe je dit tot één uur voor je afspraak, dan vindt er een restitutie plaats van het volledige bedrag, doe je dit erbuiten dan krijgt u helaas niet het geld terug.

Antigeen sneltest

Gelieve 15 minuten voor afname van de test niet eten en drinken.

Binnen een half uur na afname.

De COVID-19 sneltest wordt door middel van een wattenstaafje via de neus afgenomen. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon.

Nee, dat is niet mogelijk. Het COVID-19 PCR certificaat kan alleen worden aangevraagd i.c.m. de COVID-19 PCR test.

PCR-test (inclusief reiscertificaat)

Gelieve 15 minuten voor afname van de test niet eten en drinken.
De COVID-19 PCR test wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon.
Wij doen ons uiterste best het testresultaat te leveren binnen 24uur na afname. Voor 11.00u getest = uitslag 21.00u.

(non) Covid19 certificaat

U kunt dit medische certificaat aanvragen i.c.m. met een COVID-19 test via het bestelformulier. Echter is in bijna alle gevallen de PCR test een vereiste.
Naam (zoals vermeldt in uw paspoort) 1.Volledige voornaam/ voornamen 2. Achternaam 3. Paspoortnummer Adres- en contactgegevens: 4. Straatnaam en huisnummer 5. Postcode en woonplaats 6. E-mailadres 7. Mobiel nummer Reisbestemming: 8. Land waar u naartoe reist
Bestel altijd de (Non)COVID-19 Certificaat tegelijk met de COVID-19 test. De prijs is dan €25 per persoon. Doet u dit achteraf dan zijn de kosten €35 per persoon.

Wat anderen vinden van Testservice.nl:

“Ik moest met spoed naar het buitenland en had hiervoor een PCR test nodig. Bij test service kon ik diezelfde dag nog terecht en had in de avond al mijn uitslag + reiscertificaat. Heel professioneel en betrouwbaar!”

Lizzy McCormick

“Ik was weer lekker last minute, maar kon meteen terecht. Goede service, fijn contact met de mensen en had mijn uitslag (PCR) dezelfde dag nog binnen. Aanrader.”

Adriaan Dekkers
“Ik kon super snel terecht en ben heel vriendelijk geholpen. Dezelfde dag nog de uitslag binnen gekregen. Hele fijne service!”
Caroline Kastermans