Декларация за поверителност Health Services The Netherlands B.V.

Това е декларацията за поверителност на частното дружество с ограничена отговорност с обикновена структура Health Services The Netherlands B.V., регистрирано в Търговската камара под номер 82046484 и със седалище на адрес Stammerhove 3 (1112VA) в Димен. Health Services Нидерландия се търгува и под името Testservice.nl.

 Този документ обяснява как Testservice.nl обработва вашите лични данни. Testservice.nl обработва вашите лични данни с най-голямо внимание.

Придобиване на лични данни:

Ако използвате услугите на Testservice.nl, Вие предоставяте на Testservice.nl някои лични данни или личните данни се получават от Вас като част от споразумението. Личните данни се определят като всякакви данни, които се отнасят до идентифицирано или подлежащо на идентифициране физическо лице.

Лични данни

Testservice.nl обработва следните (категории) лични данни във връзка с тестването за достъп:

  • Име и адрес;
  • Дата на раждане;
  • Телефонен номер и имейл адрес;
  • Дата на посещението;
  • Място на посещението;
  • Времеви интервал на теста;
  • Резервационен(и) номер(а);
  • Медицински данни;
  • Номер на документа в паспорта или личната карта;
  • Вид на документа за самоличност;
  • Номер на BSN;
  • Други лични данни, предоставени от вас.

 

Във връзка с други наши услуги и целите, изброени по-долу, обработваме:

  • Име и адрес;
  • Дата на раждане;
  • Данни за контакт (телефонен номер и имейл адрес);
  • Дата на посещението;
  • Място на посещението;
  • Времеви интервал на теста;
  • Резервационен(и) номер(а);
  • Данни за компанията;
  • Медицински данни;
  • Данни за плащане;
  • Номер на документа в паспорта или личната карта;
  • Вид на документа за самоличност;
  • Номер на BSN;
  • IP адрес;
  • Други лични данни, предоставени от вас.

 

Обработваме само лични данни, които действително са ни необходими за целта/услугите.

Цел на обработката

Личните данни, обработвани от Testservice.nl, имат следните цели:

  • да се свържем с вас, за да ви информираме за закупените от вас услуги и тяхното изпълнение;
  • Извършване на услугите си;
  • Подобряване на обслужването;
  • Извършване на плащания;
  • Спазване на правни задължения;
  • Извършване на маркетингови и комуникационни изяви;
  • Подобряване на уебсайта чрез анализиране на поведението на посетителите на уебсайта;
  • Изпращане на информационни бюлетини;
  • Обмен на данни с трети страни с цел предоставяне на услуги.

 

Основа на обработката

Обработката на лични данни е възможна само въз основа на следните основания: (i) правно задължение, (ii) изпълнение на споразумение, (iii) получено (изрично) разрешение от засегнатите лица и (iv) легитимен интерес. Личните данни се обработват при предоставянето на услугите на Testservice.nl. Testservice.nl обработва само данните, които Testservice.nl счита за необходими за (подобряване) на услугата, и обработва внимателно събраните (лични) данни за вас и вашето използване на услугите. Основанието за обработка на тези данни е споразумението, което сте сключили с Testservice.nl. Личните данни могат да бъдат обработвани и чрез посещение на уебсайта www.testservice.nl ако сте дали своето съгласие.

Необходимост от обработка

Обработката на вашите лични данни е необходима, за да можете да извършвате услугите. Услугите, които Testservice.nl предлага, не могат да бъдат напълно изпълнени без обработката на вашите лични данни. Ако за конкретни цели, свързани с личните данни, се изисква вашето изрично разрешение, ще трябва да дадете това разрешение отделно.

Автоматизирано вземане на решения

Не става въпрос за автоматизирано вземане на решения.

Период на съхранение

Личните данни, обработвани от Testservice.nl, се съхраняват в съответствие със съответните закони и разпоредби. Ако е необходим по-дълъг период на съхранение поради законови или подзаконови разпоредби, личните данни ще се съхраняват по-дълго в съответствие с тези изисквания. Всички (получени) лични данни няма да се съхраняват по-дълго от строго необходимото.
По отношение на коронарните тестове има разлика в периода на задържане:
Отрицателните тестове трябва да се съхраняват в продължение на най-малко 4 седмици.
Положителните тестове трябва да се съхраняват в продължение на най-малко една година.
След изтичане на периода на съхранение личните данни се унищожават.

Обработка от трети страни
Testservice.nl споделя лични данни с трети страни само ако това е строго необходимо за изпълнението на дадено споразумение и за спазване на съответните закони и разпоредби. Не се продават никакви лични данни. Testservice.nl може да бъде задължен по закон да споделя лични данни с трети страни. Ако личните данни се споделят с трети страни, се сключват споразумения за обработка. Третите страни, с които се споделят лични данни, са:

  • Счетоводителя, с цел сключване на споразумение. Категориите лични данни, които се обработват, са данни за контакт, име и адрес и данни за плащане.
  • Доставчици на софтуер за целите на изпълнението на споразумението. Категориите обработвани лични данни са данни за местоположението, имейл адрес и данни за контакт и име и адрес.
  • Трети страни, привлечени от Testservice.nl, като например лекари, за целите на изпълнението на споразумението. Категориите лични данни, които се обработват, са данни за местоположението, медицински данни, имейл адрес и данни за контакт и име.
  • Публични органи, в полза на обществения интерес.

 

Сигурност на личните данни

Testservice.nl се отнася сериозно към защитата на Вашите лични данни и предприема подходящи технически и организационни мерки, за да осигури съобразено с риска ниво на сигурност, като взема предвид съвременните постижения, разходите за изпълнение, както и естеството, обхвата, контекста и целите на обработката и различните рискове за правата и свободите на лицата.

По-млади от 16 години?

Ако сте непълнолетен, т.е. под 16 години, можете да дадете съгласието си за обработване на личните ви данни само с разрешението на един от вашите родители или законни настойници. След това е важно родителят(ите) или настойникът(ците) ви да прочетат това изявление. Те могат също така да упражнят правата, които имате по отношение на личните данни, които сте ни оставили, като например правото да се противопоставите на (по-нататъшното) обработване на личните ви данни или правото да проверите и коригирате данните си.

Отказ от отговорност

С използването на уебсайта вие се съгласявате с отказа от отговорност. Testservice.nl си запазва правото да променя съдържанието на своя уебсайт и/или този отказ от отговорност по всяко време, без да информира своите клиенти и/или потребители на уебсайта за тази промяна. Съдържанието на уебсайта е изготвено с възможно най-голяма грижа, но въпреки това може да съдържа неточности или да е непълно. Testservice.nl не поема никаква отговорност за вреди, причинени от или произтичащи от използването на уебсайта. Използването на този уебсайт е изцяло на риск и за сметка на потребителя на уебсайта. От съдържанието на уебсайта не могат да се черпят никакви права. Всички текстове на уебсайта са защитени с авторски права и са собственост на Testservice.nl, доколкото не принадлежат на трети страни.

Декларация за бисквитките

Testservice.nl използва технически и функционални бисквитки. Бисквитките са малки текстови файлове, които се изпращат при посещение на даден уебсайт, за да се направи по-ефективно потребителското изживяване на посетителите. Законът позволява на Testservice.nl да съхранява "бисквитки" на Вашето устройство, ако тези "бисквитки" са строго необходими за използването на уебсайта. За други видове бисквитки е необходимо вашето разрешение. Препоръчваме ви да приемате "бисквитките", за да улесните работата на уебсайта. Посетителите на уебсайта имат възможност за регистрация.

Бисквитките, които Testservice.nl използва, са функционални бисквитки: тези бисквитки осигуряват правилното функциониране на уебсайта. Тези "бисквитки" не засягат личната неприкосновеност, така че не е необходимо да се иска или дава разрешение. Тези "бисквитки" съхраняват настройките на браузъра ви, например, за да може нашият уебсайт да бъде разглеждан по най-добрия начин или за да може уебсайтът да остане достъпен (балансиране на натоварването), но също така и "бисквитки", които гарантират, че не могат да бъдат поставяни други "бисквитки" (no-follow).

С ваше разрешение поставяме "бисквитки за проследяване" на вашия компютър. Използваме тези "бисквитки", за да проследяваме страниците, които посещавате, с цел да създадем профил на вашето онлайн поведение. Този профил не е свързан с вашето име, адрес, имейл адрес и т.н., а само с цел адаптиране на рекламите към вашия профил, така че те да са възможно най-подходящи за вас.

На уебсайта на Testservice.nl се поставят "бисквитки" от Google за целите на Google Analytics. Това означава, че Testservice.nl не може да свърже информацията с физическо лице. Не съхраняваме информация за това, което правите в интернет. Google Analytics може да бъде задължена съгласно приложимите закони и разпоредби да предостави достъп до тези данни. Ако имате някакви въпроси по този въпрос, можете да се свържете с нас чрез info@testservice.nl.

Използване на социални медии

Testservice.nl използва бисквитки на трети страни за оптимизиране на уебсайта. Някои "бисквитки" се поставят от услуги на трети страни, които се показват на уебсайта. Трети страни са Google Analytics и социалните медии (LinkedIn, Facebook, Twitter). Използването на "бисквитки" от други компании (трети страни) е предмет на политиката за поверителност и "бисквитки" на съответната компания. Когато кликнете върху бутона за социални медии на уебсайта, се поставя бисквитка за социални медии. Това позволява на социалната медия да разпознае вашия IP адрес, когато споделяте статия на уебсайта. Testservice.nl ви препраща към декларациите за поверителност и бисквитките на тези страни за бисквитките на страните от социалните медии и данните и/или личните данни, които те събират с това.

Настройки на браузъра

Ако не желаете уебсайтовете да поставят "бисквитки" на устройството, което използвате, за да видите уебсайта, можете да промените настройките на браузъра си. Преди поставянето на "бисквитка" ще получите предупреждение и ще трябва да дадете съгласието си за поставянето на "бисквитката". Ако не го направите, уебсайтът може да работи по-слабо. Можете да коригирате настройките на браузъра си така, че той да отказва всички "бисквитки", както и "бисквитките" на трети страни. Можете също така да изтриете поставените бисквитки. За да направите това, трябва да промените настройките на браузъра си чрез предпочитанията и след това да коригирате настройките за поверителност.

Тази декларация за поверителност не се прилага за уебсайтове на трети страни, които са свързани с този уебсайт. Не можем да гарантираме, че тези трети страни ще обработват личните ви данни по надежден или безопасен начин. Съветваме ви да прочетете декларацията за поверителност на тези уебсайтове, преди да ги използвате.

Право на субектите на данни

Като субект на данни имате следните права:

  • Право на достъп;
    Като субект на данни имате право да получите потвърждение дали вашите лични данни се обработват или не, и ако това е така, да получите достъп до тях.
  • Право на коригиране;
    Имате право да поискате коригиране и допълване на неточни данни.
  • Право на изтриване на данни;
    Без неоправдано забавяне субектът на данни може да поиска изтриване на личните данни, които го засягат.
  • Право на ограничаване на обработката;
    Като субект на данни имате право да ограничите обработката на личните си данни. Моля, свържете се с Testservice.nl, за да направите това.
  • Право на преносимост на данните;
    Субектът на данни има право да получи личните данни, които се отнасят до него и които той е предоставил на Testservice.nl, в структурирана, общодостъпна и пригодена за машинно четене форма, както и да прехвърли тези данни на Testservice.nl, без да бъде възпрепятстван от отговорната за обработката страна, на която те са били предоставени.
  • Право на възражение;
    Субектът на данните има право да възрази по всяко време на основания, свързани с неговата конкретна ситуация, срещу обработването на лични данни, които го засягат, включително срещу профилирането, основано на тези разпоредби. Testservice.nl прекратява обработката на лични данни, освен ако не съществуват убедителни легитимни основания за това, които имат предимство пред интересите, свободите и правата на субекта на данните, свързани с упражняването, установяването или поддържането на правни претенции.

 

Жалба

Ако имате оплакване относно начина, по който Testservice.nl обработва вашите лични данни, или ако желаете да упражните някое от гореспоменатите права, можете да се свържете с нас чрез уебсайта или по електронна поща на адрес info@testservice.nl.

За да се уверим, че желаете да упражните право по отношение на себе си, ще трябва да установим самоличността ви в съответствие с приложимите правила. Спешно ви молим да не изпращате копие на документа си за самоличност. Testservice.nl ще отговори на вашето запитване възможно най-скоро, но не по-късно от 4 седмици.

Можете също така да подадете жалба до Органа за защита на личните данни. Това е компетентният правоприлагащ орган. Можете да се свържете с нас за тази цел чрез тази връзка: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Промени в Декларацията за поверителност

Testservice.nl може да коригира декларацията за поверителност по всяко време. Най-новата версия е публикувана на уебсайта. Затова винаги следете уебсайта за най-новата версия. Ако новата декларация за поверителност има последици за начина, по който обработваме вече събраните за вас данни, ще ви информираме по имейл.

Тази версия е приета за последен път на 22 ноември 2021 г.