Corona reiscertificaat

Ga je op vakantie en heb je hiervoor een certificaat nodig? Testservice.nl biedt coronatesten voor reizigers inclusief reiscertificaat. Ga goed voorbereid op reis en kijk hier voor een overzicht van landen met welk coronatest voor vakantie nodig is.

Coronatest afspraak maken

Reiscertificaat

Bij een negatieve test ontvang je een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locatie. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

bevestiging-coronatest-uitslag-testservice

Wat is een reiscertificaat?

Vanwege het coronavirus hebben alle landen momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Om toch toegang te krijgen tot een land, dienen reizigers vaak in het bezit te zijn van een internationaal reiscertificaat. Dit is een officieel vereist document die aangeeft dat je negatief getest bent op het coronavirus.

Echter krijg je bij een PCR-test een ander certificaat dan bij een antigeen sneltest. De PCR-test is voor vrijwel alle landen geschikt om mee te reizen. Bij een antigeen sneltest is dit niet altijd het geval.

De vereiste documenten voor reizen naar het buitenland veranderen regelmatig. Voor een actueel overzicht hiervan kun je terecht op de website van de Rijksoverheid of de ANWB.

PCR-test reiscertificaat

Bij een PCR-test krijg je een internationaal reiscertificaat, waarmee je tot bijna elk land toegang kunt krijgen. Echter is het wel van belang dat de PCR-test gevalideerd is door het RIVM. Check dit dus altijd goed voordat je de test gaat afnemen.

De volgende gegevens staan vermeldt op de PCR-test certificaat:

 • Naam
 • Geboortedatum
 • Documentnummer identiteitsbewijs
 • Manier van testafname
 • Datum en tijd van testafname
 • Datum van de uitslag
 • Testresultaat
 • Type test
 • De gegevens van het laboratorium, naam en handtekening van onze medisch directeur

Sneltest reiscertificaat

De antigeen sneltest is voor sommige landen goedgekeurd om mee te reizen. Middels het certificaat die je krijgt bij een negatieve uitslag, kun je toegang krijgen tot verschillende landen. Er zijn ook sneltesten in supermarkten en winkels te koop, maar hierbij ontvang je geen certificaat. Check dus altijd of jouw antigeen sneltest gevalideerd is door het RIVM en deze inclusief certificaat is.

De volgende gegevens staan vermeldt op de antigeen sneltest certificaat:

 • Naam
 • Datum en tijd van testafname
 • Testresultaat
 • Type test
 • Naam en handtekening van onze medisch directeur

Locatie coronatest met certificaat

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Reiscertificaat inclusief bij coronatesten

Bij Testservice.nl krijg je bij zowel de antigeen sneltest als de PCR-test een certificaat middels een e-mail. De certificaten zijn bij onze testen inbegrepen en hoef je dus niet apart te bestellen of betalen.

Onze testen zijn gevalideerd door het RIVM en geschikt om mee te reizen. Ga goed voorbereid op reis en maak hier een afspraak voor jouw coronatest.

Wat is een coronatest?

Een coronatest geeft aan of je besmet bent met het coronavirus. Er zijn verschillende testen verkrijgbaar op de markt die dit kunnen aantonen. Zo kan de antigeen sneltest binnen een kort tijdsbestek aantonen of je besmet bent met het virus. Voor veel internationale reizen is het momenteel noodzakelijk om een PCR-test af te nemen.

Maak direct een afspraak voor een coronatest met certificaat

Vergeet niet je paspoort of ID (rijbewijs niet toegestaan) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak