Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Health Services The Netherlands B.V.

Dette er en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger fra det private aktieselskab med begrænset ansvar med almindelig struktur Health Services The Netherlands B.V., der er registreret i handelskammeret under nummer 82046484 og har sit hjemsted på Stammerhove 3 (1112VA) i Diemen. Health Services The Netherlands handler også under navnet Testservice.nl.

 Dette dokument forklarer, hvordan Testservice.nl håndterer behandlingen af dine personlige oplysninger. Testservice.nl behandler behandlingen af dine personlige data med den største omhu.

Indsamling af personoplysninger:

Hvis du benytter Testservice.nl's tjenester, giver du Testservice.nl nogle personlige oplysninger, eller der indhentes personlige oplysninger fra dig som en del af aftalen. Personoplysninger defineres som enhver oplysning, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Personlige oplysninger

Testservice.nl behandler følgende (kategorier af) personoplysninger i forbindelse med adgangstest:

  • Navn og adresse;
  • Fødselsdato;
  • Telefonnummer og e-mail-adresse;
  • Dato for besøget;
  • Sted for besøget;
  • Tidsrum for testen;
  • Bookingnummer(r);
  • Medicinske data;
  • Dokumentnummer på pas eller id-kort;
  • Type af identitetsdokument;
  • BSN-nummer;
  • Andre personlige oplysninger, som du har givet os.

 

I forbindelse med vores andre tjenester og de formål, der er anført nedenfor, behandler vi:

  • Navn og adresse;
  • Fødselsdato;
  • Kontaktoplysninger (telefonnummer og e-mail-adresse);
  • Dato for besøget;
  • Sted for besøget;
  • Tidsrum for testen;
  • Bookingnummer(r);
  • Virksomhedsdata;
  • Medicinske data;
  • Betalingsoplysninger;
  • Dokumentnummer på pas eller id-kort;
  • Type af identitetsdokument;
  • BSN-nummer;
  • IP-adresse;
  • Andre personlige oplysninger, som du har givet os.

 

Vi behandler kun de personoplysninger, som vi faktisk har brug for til formålet/tjenesterne.

Formål med behandlingen

De personoplysninger, der behandles af Testservice.nl, har følgende formål:

  • kontakte dig for at informere dig om de tjenester, du har købt, og om deres gennemførelse;
  • Udførelse af sine tjenester;
  • Forbedring af servicen;
  • Foretagelse af betalinger;
  • Overholdelse af juridiske forpligtelser;
  • Udførelse af markedsføring og kommunikationsudtryk;
  • Forbedring af webstedet ved at analysere de besøgendes adfærd på webstedet;
  • Udsendelse af nyhedsbreve;
  • Udveksling af data med tredjeparter med henblik på levering af tjenester.

 

Grundlag for behandling

Behandlingen af personoplysninger er kun mulig på grundlag af følgende grunde: (i) juridisk forpligtelse, (ii) gennemførelse af en aftale, (iii) indhentet (udtrykkelig) tilladelse fra de involverede personer og (iv) legitim interesse. Personoplysninger behandles i forbindelse med levering af Testservice.nl's tjenester. Testservice.nl behandler kun de data, som Testservice.nl anser for nødvendige for at (forbedre) tjenesten og behandler de (personlige) data, der indsamles om dig og din brug af tjenesterne, med omhu. Grundlaget for behandlingen af disse data er den aftale, du har indgået med Testservice.nl. Personoplysninger kan også behandles ved at besøge webstedet www.testservice.nl hvis du har givet dit samtykke.

Behov for forarbejdning

Behandlingen af dine personlige oplysninger er nødvendig for at kunne udføre tjenesterne. De tjenester, som Testservice.nl tilbyder, kan ikke gennemføres fuldt ud uden behandling af dine personoplysninger. Hvis der er behov for din udtrykkelige tilladelse til specifikke formål vedrørende personoplysningerne, skal du give denne tilladelse særskilt.

Automatiseret beslutningstagning

Der er ikke tale om automatiseret beslutningstagning.

Opbevaringsperiode

Personoplysninger, der behandles af Testservice.nl, opbevares i overensstemmelse med relevante love og bestemmelser. Hvis det er nødvendigt med en længere opbevaringsperiode på grund af lovgivning eller bestemmelser, opbevares personoplysningerne længere i overensstemmelse med disse krav. Alle (indhentede) personoplysninger vil ikke blive opbevaret længere end strengt nødvendigt.
Med hensyn til corona-prøverne er der en forskel i opbevaringsperioden:
Negative prøver skal opbevares i mindst 4 uger.
Positive prøver skal opbevares i mindst et år.
Efter udløbet af opbevaringsperioden vil personoplysningerne blive destrueret.

Behandling af tredjeparter
Testservice.nl deler kun personoplysninger med tredjeparter, hvis det er strengt nødvendigt for at gennemføre en aftale og for at overholde relevante love og regler. Der sælges ingen personlige oplysninger. Testservice.nl kan være lovmæssigt forpligtet til at dele personlige oplysninger med tredjeparter. Hvis personoplysninger deles med tredjeparter, indgås der behandlingsaftaler. De tredjeparter, som personlige oplysninger deles med, er:

  • Bogholderen med henblik på indgåelse af en aftale. De kategorier af personoplysninger, der behandles, er kontakt-, navne- og adresseoplysninger samt betalingsoplysninger.
  • Softwareleverandører med henblik på gennemførelse af aftalen. De kategorier af personoplysninger, der behandles, er lokaliseringsdata, e-mailadresse og kontakt-, navne- og adresseoplysninger.
  • Tredjeparter, der er involveret af Testservice.nl, f.eks. læger, med henblik på at gennemføre aftalen. De kategorier af personoplysninger, der behandles, er lokaliseringsdata, medicinske data, e-mail-adresse, kontakt- og navneoplysninger.
  • Offentlige myndigheder, til gavn for almenvellet.

 

Sikkerhed af personoplysninger

Testservice.nl tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt og træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et risikojusteret sikkerhedsniveau under hensyntagen til det aktuelle tekniske niveau, implementeringsomkostningerne samt arten, omfanget, sammenhængen og behandlingsformålene og de forskellige risici for personers rettigheder og frihedsrettigheder.

Er du yngre end 16 år?

Hvis du er mindreårig, dvs. under 16 år, kan du kun give dit samtykke til behandling af dine personoplysninger med tilladelse fra en af dine forældre eller værge. Det er derfor vigtigt, at dine forældre eller din(e) værge(r) læser denne erklæring. De kan også udøve de rettigheder, du har i forbindelse med de personlige oplysninger, du efterlader hos os, såsom retten til at modsætte dig (yderligere) behandling af dine personlige oplysninger eller retten til at inspicere og rette dine oplysninger.

Ansvarsfraskrivelse

Ved at bruge webstedet accepterer du ansvarsfraskrivelsen. Testservice.nl forbeholder sig ret til at ændre indholdet af sit websted og/eller denne ansvarsfraskrivelse til enhver tid uden at informere sine kunder og/eller brugere af webstedet om denne ændring. Indholdet på webstedet er udarbejdet med den størst mulige omhu, men kan alligevel indeholde unøjagtigheder eller være ufuldstændigt. Testservice.nl påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af eller som følge af brugen af hjemmesiden. Brugen af dette websted sker udelukkende på brugerens egen risiko og regning. Der kan ikke udledes nogen rettigheder af indholdet af webstedet. Alle tekster på hjemmesiden er ophavsretligt beskyttet og ejes af Testservice.nl, for så vidt de ikke tilhører tredjeparter.

Cookie-erklæring

Testservice.nl anvender tekniske og funktionelle cookies. Cookies er små tekstfiler, der sendes, når du besøger et websted, for at gøre brugeroplevelsen for de besøgende mere effektiv. Testservice.nl har lov til at gemme cookies på din enhed, hvis disse cookies er strengt nødvendige for at bruge hjemmesiden. For andre typer cookies kræves din tilladelse. Vi anbefaler, at du accepterer cookies for at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Besøgende på webstedet har mulighed for at tjekke ind.

De cookies, som Testservice.nl bruger, er funktionelle cookies: Disse cookies sørger for, at hjemmesiden fungerer korrekt. Disse cookies har ingen indvirkning på privatlivets fred, så der skal ikke spørges eller gives tilladelse. Disse cookies gemmer f.eks. dine browserindstillinger, så vores websted kan vises bedst muligt, eller så webstedet forbliver tilgængeligt (belastningsbalancering), men også cookies, der sikrer, at der ikke kan placeres andre cookies (no-follow).

Med din tilladelse placerer vi "sporingscookies" på din computer. Vi bruger disse cookies til at holde styr på de sider, du besøger, for at opbygge en profil af din onlineadfærd. Denne profil er ikke knyttet til dit navn, din adresse, din e-mailadresse osv., men kun for at tilpasse annoncerne til din profil, så de er så relevante som muligt for dig.

På Testservice.nl's websted placeres der cookies fra Google til Google Analytics. Det betyder, at Testservice.nl ikke kan knytte oplysninger til en fysisk person. Vi opbevarer ikke oplysninger om, hvad du foretager dig på internettet. Google Analytics kan være forpligtet til at give adgang til disse data i henhold til gældende love og bestemmelser. Hvis du har spørgsmål om dette, kan du kontakte os via info@testservice.nl.

Brug af sociale medier

Testservice.nl bruger cookies fra tredjeparter for at optimere hjemmesiden. Nogle cookies placeres af tredjepartstjenester, der vises på webstedet. Tredjeparter er Google Analytics og sociale medier (LinkedIn, Facebook, Twitter). Brugen af cookies fra andre virksomheder (tredjeparter) er underlagt den pågældende virksomheds privatlivspolitik og cookiepolitik. Når du klikker på knappen for sociale medier på webstedet, placeres der en social mediecookie. Dette gør det muligt for de sociale medier at genkende din IP-adresse, når du deler en artikel på webstedet. Testservice.nl henviser dig til disse parters erklæringer om privatlivets fred og cookies for cookies fra sociale medier og de data og/eller personlige oplysninger, som de indsamler hermed.

Browserindstillinger

Hvis du ikke ønsker, at websteder skal placere cookies på den enhed, du bruger til at se webstedet, kan du ændre dine browserindstillinger. Før en cookie placeres, får du en advarsel og skal give din tilladelse til at placere cookien. Hvis du ikke gør det, kan det f.eks. medføre, at webstedet fungerer dårligere. Du kan justere indstillingerne i din browser, så din browser afviser alle cookies og også cookies fra tredjeparter. Du kan også slette cookies, der er blevet placeret. For at gøre dette skal du justere indstillingerne i din browser via indstillingerne, og derefter kan du justere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger.

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke for websteder fra tredjeparter, der er knyttet til dette websted. Vi kan ikke garantere, at disse tredjeparter vil håndtere dine personlige oplysninger på en pålidelig eller sikker måde. Vi anbefaler, at du læser disse websteders erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, før du bruger dem.

De registreredes rettigheder

Som registreret har du følgende rettigheder:

  • Ret til aktindsigt;
    Som registreret har du ret til at få bekræftet, om dine personoplysninger behandles eller ej, og i så fald til at få adgang til dem.
  • Ret til berigtigelse;
    Du har ret til at få berigtiget og suppleret urigtige oplysninger.
  • Ret til sletning af oplysninger;
    Den registrerede skal uden urimelig forsinkelse opnå sletning af personoplysninger om ham eller hende.
  • Ret til begrænsning af behandlingen;
    Som registreret har du ret til at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger. Kontakt venligst Testservice.nl for at gøre dette.
  • Ret til dataportabilitet;
    Den registrerede har ret til at få de personoplysninger om sig selv, som han har givet Testservice.nl, i en struktureret, fælles og maskinlæsbar form, og til at overføre disse oplysninger til Testservice.nl uden at blive hindret af den ansvarlige for behandlingen, som oplysningerne blev givet til.
  • Ret til at gøre indsigelse;
    Den registrerede har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger om vedkommende, herunder profilering baseret på disse bestemmelser, af grunde, der vedrører vedkommendes særlige situation. Testservice.nl skal ophøre med at behandle personoplysninger, medmindre der er tvingende legitime grunde til at gøre dette, som vejer tungere end den registreredes interesser, frihedsrettigheder og rettigheder i forbindelse med udøvelse, fastlæggelse eller opretholdelse af retskrav.

 

Klage

Hvis du har en klage over den måde, hvorpå Testservice.nl behandler dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at udøve en af de ovennævnte rettigheder, kan du kontakte os via hjemmesiden eller via e-mail på info@testservice.nl.

For at sikre os, at du ønsker at udøve en rettighed i forhold til dig selv, skal vi fastslå din identitet i overensstemmelse med de gældende regler. Vi beder dig indtrængende om ikke at sende en kopi af dit identitetsdokument. Testservice.nl besvarer din anmodning så hurtigt som muligt, dog senest inden for 4 uger.

Du kan også indgive en klage til Myndigheden for Beskyttelse af Personoplysninger. Dette er den kompetente håndhævelsesmyndighed. Du kan kontakte os via dette link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Ændringer i fortrolighedserklæringen

Testservice.nl kan til enhver tid tilpasse fortrolighedserklæringen. Den seneste udgave offentliggøres på webstedet. Hold derfor altid øje med webstedet for at finde den nyeste version. Hvis den nye erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger har konsekvenser for den måde, hvorpå vi behandler data, der allerede er indsamlet om dig, vil vi informere dig via e-mail.

Denne udgave blev senest vedtaget den 22. november 2021.