Coronatest Aruba vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Coronatest voor Aruba

Eisen Aruba aan reisverklaring

Ook Aruba heeft verschillende coronamaatregelen voor binnenkomende reizigers. Momenteel is een negatieve PCR-test met een reiscertificaat noodzakelijk om toegang te krijgen tot het eiland. Deze mogen niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek. Het is niet mogelijk om enkel met je digitale coronabewijs (DCC) Aruba in te reizen.

Leeftijdsgrens coronatest Aruba

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers van 15 jaar en ouder.

Boek hier de coronatest voor Aruba

Locaties PCR-test met reiscertificaat Aruba

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie aruba corona reizen

Consejos para viajar al extranjero

Veel landen hebben inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vrijwel overal dien je een negatieve coronatest-uitslag te laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Het reisadvies om toegang te krijgen tot Aruba verandert regelmatig. Blijf op de hoogte van de meest actuele coronamaatregelen via el Ministerio de Asuntos Exteriores o el Guía de viaje de ANWB.

Op vakantie naar Aruba 2021

Het caribische eiland Aruba staat bekend om haar rustgevende stranden en divi divi bomen. Bezoek Oranjestad of geniet van de zon op Druif Beach, Palm Beach of Eagle beach.

Coronatest voor Aruba

Ga je naar Aruba en dien je hiervoor een Prueba PCR af te nemen? Maak hier een afspraak op een van onze testlocaties. Vóór 13:00 uur getest betekent dezelfde dag nog de uitslag! Onze PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en komen samen met een internationaal reiscertificaat.

Todo sobre el certificado de viaje

Bij een negatieve PCR-testuitslag, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Deze reisverklaring zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot Aruba. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Tipo de prueba: en nuestro caso es la "PCR".
  • Resultado de la prueba: Debe ser negativo
  • Nombre y apellidos: según el pasaporte
  • Fecha y hora de la prueba
  • Datos del instituto o laboratorio que administró la prueba

¿Qué es una prueba de corona?

Er zijn verschillende soorten coronatesten die kunnen aantonen of je besmet bent met het COVID-19 virus. Met onze antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten het resultaat en weet je dus heel snel of je besmet bent met het virus. Ten opzichte van de prueba rápida de antígeno is de PCR-test in veel gevallen geschikt om mee te reizen. Deze test is inclusief een internationaal reiscertificaat en de uitslag is binnen maximaal 24 uur bekend.

Ga je op vakantie naar Aruba? Reservar una prueba PCR rápidamente op een van onze testlocaties. Zo ga je zonder zorgen op vakantie!

Kosten PCR-test voor reizen Aruba

De kosten voor een PCR-test om naar Aruba te mogen reizen zijn €99,- Dit is inclusief reiscertificaat. Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Aruba?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita