Coronatest Duitsland vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Welke coronatest is nodig voor Duitsland?

Eisen Duitsland aan inreizen

Om naar Duitsland te reizen is een negatieve uitslag van een coronatest nodig wanneer men niet in het bezit is van een vaccinatie- of herstelbewijs.

Leeftijdsgrens testverplichting Duitsland

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Duitsland

Locaties PCR-test met reiscertificaat Duitsland

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie duitsland corona reizen

Consejos para viajar al extranjero

Ben je van plan om te reizen naar Duitsland? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een negatieve coronatest uitslag. Testservice biedt RIVM gevalideerde coronatesten aan. Maak nu gemakkelijk en snel een afspraak op een van onze testlocaties!

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Duitsland en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels el Ministerio de Asuntos Exteriores o el Guía de viaje de ANWB.

Op vakantie naar Duitsland in 2021

Als buurland van Nederland is Duitsland een populaire vakantiebestemming. Duitsland staat bekend om haar rijke geschiedenis, prachtige natuurgebieden en schitterende steden. De hoofdstad en tevens meest bezochte stad van Duitsland is Berlijn, waar je de Berlijnse muur, de Brandenburger Tor en het Potsdamer Platz vindt. Andere populaire steden zijn München, Hamburg en Keulen. Zugspitze, Heidelberg, Saksisch Zwitserland en het Zwarte Woud zijn daarnaast bekende toeristische gebieden in Duitsland.

¿Qué es una prueba de corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een antigeen sneltest bevat dit niet en is daarom niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een coronatest afspraak ¡en la fecha que elijas!

Locaties coronatest vakantie Duitsland

Testservice heeft verschillende locaties waar je een coronatest kunt doen om naar Duitsland te mogen reizen. Momenteel kun je een afspraak maken op vijf verschillende locaties, waaronder Amsterdam, Hoofddorp/Schiphol en La Haya.

Kosten coronatest voor reizen naar Duitsland

De kosten van een antigeen sneltest bedragen €45,-. Hiervan is de uitslag binnen 30 minuten bekend. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beide prijzen zijn inclusief het benodigde reiscertificaat.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Duitsland?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita