Coronatest IJsland vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Welke coronatest is nodig voor IJsland?

Vakantie IJsland Corona reisverklaring

Om naar IJsland te reizen is een negatieve antigeen sneltest uitslag verplicht, ook wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs. Wanneer je niet in het bezit bent van een coronabewijs, dien je een PCR-test af te nemen.

Leeftijdsgrens coronatest voor IJsland

De bovenstaande eisen om IJsland binnen te treden gelden voor alle buitenlandse reizigers. Tevens voor kinderen vanaf 0 jaar.

Boek hier de coronatest voor IJsland

Locaties PCR-test met reiscertificaat IJsland

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie Ijsland corona reizen

Consejos para viajar al extranjero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar IJsland en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels El Ministerio de Asuntos Exteriores.

Coronatest voor IJsland

De meeste landen willen zeker weten dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus op het moment dat zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in staat zijn om een negatieve uitslag van een coronatest te laten zien.

Op vakantie naar IJsland in 2021

Ijsland staat het meest bekend om de prachtige natuur. Zo vind je er onder andere gletsjers, sneeuw, watervallen, ijsmeren, vulkanen en geisers. De hoofdstad van IJsland en tevens de noordelijkste hoofdstad ter wereld is Reykjavik. Andere bekende plekken en bezienswaardigheden in IJsland zijn Thingvellir National Park, de Blue Lagoon, de Mývatn Nature Baths, Natuurreservaat Dimmuborgir, de Godafoss waterval, de Dettifoss waterval, Geysir en Strokkur, de Vatnajökull-gletsjer, het Gletsjermeer Jökulsárlón, Seljalandsfoss en Fjaðrárgljúfur.

Todo sobre el certificado de viaje

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar IJsland reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • El tipo de prueba: una prueba rápida de antígeno o una prueba PCR
  • El resultado de la prueba: debe ser negativo
  • El nombre y los apellidos: deben coincidir con los del pasaporte
  • La fecha y la hora de la prueba
  • Los datos del instituto o laboratorio que administró la prueba

¿Qué es una prueba de corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een prueba rápida de antígeno y un Prueba PCR. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties.

Reserve aquí Sólo tiene que concertar una cita en la fecha que desee.

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar IJsland

De kosten voor een PCR-test inclusief reiscertificaat om naar Italië te mogen reizen bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar IJsland?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita