Coronatest Laos vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Welke coronatest is nodig voor Laos?

Reiscertificaat Laos

Het is op dit moment niet mogelijk om voor een toeristische vakantie naar Laos te reizen. Noodzakelijke reizigers dienen in het bezit te zijn van een negatieve coronatest uitslag om het land in te mogen. Dit moet een PCR-testuitslag zijn, inclusief een gezondheidsverklaring. De testuitslag en de verklaring mogen hierbij niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek

Leeftijdsgrens PCR-test voor Laos

De bovenstaande regels gelden voor alle buitenlandse reizigers.

Boek hier de coronatest voor Laos

Locaties PCR-test met reiscertificaat Laos

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie Laos corona reizen

Consejos para viajar al extranjero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Laos en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod voor vakantie Laos corona, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Laos te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via el Ministerio de Asuntos Exteriores.

Reizen naar Laos

Wil je op vakantie naar Laos? Dan is het mogelijk verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief erkend reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties!

Op vakantie naar Laos in 2021

Laos staat bekend om haar prachtige natuur, vriendelijke bevolking en uitstekende backpack cultuur. Laos kent een aantal bekende steden, zoals de hoofdstad Vientiane, Pakse en het prachtige Luang Prabang. Vang Vieng is daarnaast een populaire bestemming onder backpackers, vanwege het tuben en dichtbij gelegen grotten. Ook Si Phan Don, de ‘4000 Islands’ in het zuiden van Laos, trekken jaarlijks veel bezoekers. De bekendste eilanden zijn Don Khong, Dhon Khon en Don Det.

Het internationale reiscertificaat

Het bijkomende reiscertifcaat van een PCR-test en een antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Het document wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • El tipo de prueba: una prueba PCR
  • El resultado de la prueba: debe ser negativo
  • El nombre y los apellidos: deben coincidir con los del pasaporte
  • La fecha y la hora de la prueba
  • Los datos del instituto o laboratorio que administró la prueba

¿Qué es una prueba de corona?

La prueba de coronación es una prueba que puede mostrar si una persona está infectada por el virus COVID-19. Testservice ofrece diferentes tipos de pruebas de coronación, como una prueba rápida de antígeno en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

Tanto la prueba rápida de antígenos como la prueba PCR (incluido el certificado de viaje) pueden realizarse en uno de nuestros cinco centros de pruebas. Reservar una cita para la coronación en la fecha que usted elija.

Kosten PCR-test voor reizen naar Laos

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Laos?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita