Coronatest Luxemburg vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Welke coronatest is nodig voor Luxemburg?

Eisen Luxemburg aan coronatest

Alle reizigers die per vliegtuig Luxemburg in willen reizen dienen voor aanvang van de vlucht een negatieve of Prueba PCR uitslag te laten zien. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 72 uur voor aanvang van de vlucht en mag zowel elektronisch als op papier worden getoond.

Si está en posesión de un certificado de corona, no se requiere un resultado negativo para entrar en el país.

Leeftijdsgrens coronatest voor Luxemburg

De bovenstaande eisen om Luxemburg binnen te treden, gelden voor alle reizigers van 6 jaar en ouder die per vliegtuig het land in willen reizen.

Boek hier de coronatest voor Luxemburg

Locaties PCR-test met reiscertificaat Luxemburg

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie luxemburg corona reizen

Reisadvies Luxemburg

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Luxemburg en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels el Ministerio de Asuntos Exteriores o el Guía de viaje de ANWB.

Coronatest voor Luxemburg

De meeste landen willen er zeker van zijn dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus wanneer zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in het bezit zijn van een negatieve coronatest-uitslag. Voor Luxemburg geldt dit enkel voor reizigers die via de luchthaven het land willen binnentreden.

Op vakantie naar Luxemburg in 2021

Luxemburg is een populaire Europese vakantiebestemming en staat bekend om haar prachtige natuur, pittoreske dorpjes en vele kastelen. De hoofdstad en tevens grootste stad van het land is het gelijknamige Luxemburg. Andere bekende plaatsen en gebieden zijn Esch Sur Alzette, Echternach, Müllerthal, de Moezelvallei, Eisch en de Luxemburgse Ardennen.

¿Qué es una prueba de corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een Antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een Antigeen sneltest bevat dit niet en is daarom niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de Antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek gemakkelijk een nombramiento de coronatest ¡en la fecha que elijas!

Kosten coronatest voor reizen naar Luxemburg

De kosten voor een antigeen sneltest bij Testservice bedragen €45,-. De uitslag van deze test is binnen 30 minuten bekend. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,-. Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Luxemburg?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita