Coronatest Noorwegen vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Eisen Noorwegen aan reisverklaring

Noorwegen laat weer alle reizigers toe vanuit de EU, EER, Schengengebied en het Verenigd Koninkrijk. Een coronabewijs of negatieve coronatest is niet noodzakelijk om toegang te krijgen tot het land. 

Leeftijdsgrens coronatest voor Noorwegen

De bovenstaande regels gelden voor volwassenen van 12 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Noorwegen

Locaties PCR-test met reiscertificaat Noorwegen

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie noorwegen corona reizen

Consejos para viajar al extranjero

De inreisbeperkingen van Noorwegen en bijkomende vereisten worden regelmatig aangepast. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels el Ministerio de Asuntos Exteriores o el Guía de viaje de ANWB. Lea más aquí coronatest para las vacaciones.

Coronatest voor Noorwegen

Bijna overal ter wereld zijn momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In veel landen moet je daarom een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op vakantie naar Noorwegen in 2021

Noorwegen staat bekend om haar natuurwonderen, zoals gletsjers, bossen, meren, watervallen en fjorden. Het Sognefjord ligt slechts 150 km ten noorden van de historische stad Bergen en is het langste fjord in de wereld. Ook het noorderlicht is een van de bekendste bezienswaardigheden van Noorwegen. Daarnaast is de hoofdstad Oslo ook erg geliefd onder vakantiegangers.

Todo sobre el certificado de viaje

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter niet hetzelfde. Kijk dus goed welk certificaat noodzakelijk is voor jouw vakantiebestemming.

Om Noorwegen binnen te komen zijn beide certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • El tipo de prueba: una prueba rápida de antígeno o una prueba PCR
  • El resultado de la prueba: debe ser negativo
  • El nombre y los apellidos: deben coincidir con los del pasaporte
  • La fecha y la hora de la prueba
  • Los datos del instituto o laboratorio que administró la prueba

¿Qué es una prueba de corona?

Middels coronatest kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten, zoals een prueba rápida de antígeno y un Prueba PCR. Wil je meteen het resultaat weten? De antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag. Ben je van plan om op reis te gaan? In veel gevallen is dan een PCR-test nodig Echter is dit voor Noorwegen niet het geval. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief certificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Ga goed voorbereid op reis en boek een afspraak en uno de nuestros sitios de prueba.

Kosten coronatest voor reizen naar Noorwegen

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- De uitslag ontvang je binnen 30 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Je ontvangst de uitslag nog dezelfde dag, mocht je voor 13:00 getest zijn. Anders is dit maximaal binnen 24 uur. Beide testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Noorwegen binnen te komen.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Noorwegen?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita