Coronatest Slovenië vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Eisen Slovenië aan coronatest

Als je Slovenië inreist moet je kunnen aantonen dat je geen corona hebt. Je hoeft hiervoor niet in quarantaine. Om het land binnen te komen dien je een negatieve PCR-testuitslag te laten zien. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 48 uur. Daarnaast is het mogelijk om een positieve PCR-testuitslag te laten zien die ouder is dan 21 dagen, maar niet ouder dan 6 maanden.

Leeftijdsgrens coronatest voor Slovenië

De bovenstaande regels gelden niet voor kinderen jonger dan 15 jaar die de grens oversteken samen met een familielid (die niet in quarantaine moet).

Boek hier de coronatest voor Slovenië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Slovenië

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie slovenië corona reizen

Reisadvies Slovenië

De inreisbeperkingen van Slovenië en bijkomende documenten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels El Ministerio de Asuntos Exteriores o el Guía de viaje de ANWB.

Coronatest voor Slovenië

De meeste landen willen er zeker van zijn dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus wanneer zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in het bezit zijn van een negatieve coronatest-uitslag. Voor Slovenië is hiervoor de Prueba PCR geschikt.

Op vakantie naar Slovenië in 2021

Slovenië is een jong, groen en bergachtig land in Midden-Europa aan de zuidrand van de Alpen. Het land beschikt over de grootste natuurschatten van de Alpen, zoals de kalksteengrotten van Postojna en het meer van Bled. De hoofdstad Ljubljana is een sfeervolle stad die ook wel ‘het zusje van Wenen’ wordt genoemd. Ook de oude stad Ptuj wordt door veel toeristen bezocht.

¿Qué es una prueba de corona?

Middels coronatest kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten, zoals een prueba rápida de antígeno y un Prueba PCR. Wil je direct jouw uitslag weten? De antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag. Ben je van plan om op reis te gaan? In veel gevallen is dan een PCR-test nodig. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

Ga je binnenkort naar Slovenië? Kies zelf je datum en locatie en boek een PCR-test op een van onze vijf testlocaties.

Kosten coronatest voor reizen naar Slovenië

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,-. Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Slovenië?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita