Coronatest Vietnam vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Eisen Vietnam reiscertificaat

Het is op dit moment niet mogelijk om voor een toeristische vakantie naar Vietnam te reizen. Personen die mogen inreizen zijn bijvoorbeeld diplomaten, investeerders, experts, hooggekwalificeerde werknemers, managers en hun familieleden, internationale studenten en buitenlandse familieleden.

Leeftijdsgrens PCR-test Vietnam

Het is momenteel nog onmogelijk om naar Vietnam toe te reizen.

Boek hier de coronatest voor Vietnam

Locaties PCR-test met reiscertificaat Vietnam

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie Vietnam corona reizen

Consejos para viajar al extranjero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Vietnam en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Vietnam te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via el Ministerio de Asuntos Exteriores.

Reizen naar Vietnam corona tijd

Wil je deze zomer op vakantie naar Vietnam? Dan is het mogelijk verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de antigeen-prueba rápida ontvang je binnen 15 minuten, de uitslag van een Prueba PCR krijg je op dezelfde dag als je voor 13:00 bent getest. Anders krijg je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

Op vakantie naar Vietnam in 2021

Vietnam staat bekend om haar rumoerige geschiedenis, mooie stranden, heerlijke eten en bijzondere natuur. De grootste en tevens meest bezochte steden zijn Hanoi, Ho Chi Minh City en Da Nang, maar ook kleinere steden en dorpen als Hoi An, Hué, Mui Ne en Dalat zijn trekken jaarlijks veel toeristen.

Daarnaast kent Vietnam prachtige natuur, zoals onder andere in de buurt van Sapa, Ninh Binh, Ha Long Bay, Phong Nha en de Mekong Delta. Voor de mooiste stranden reizen toeristen voornamelijk af naar Nha Thrang, Phu Cuoc en Cham Isand.

Todo sobre el certificado de viaje

Het reiscertifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.
El documento se comprueba en cinco puntos:

  • Tipo de prueba: prueba rápida de antígeno o prueba PCR
  • Resultado de la prueba: Debe ser negativo
  • Nombre y apellidos: según el pasaporte
  • Fecha y hora de la prueba
  • Datos del instituto o laboratorio que administró la prueba

¿Qué es una prueba de corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk una cita en la fecha que usted elija.

Coste de la prueba rápida y de la prueba PCR para viajes

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Vietnam?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita