Coronatest Zweden vakantie & reizen

¿Se va a ir de vacaciones y necesita una prueba de coronavirus para ello? Puede realizar este examen de forma fácil y rápida con nosotros, en toda Holanda. Nuestras pruebas rápidas y pruebas PCR están validadas por el RIVM e incluyen un certificado de viaje internacional. También recibirá un código QR adecuado para la aplicación CoronaCheck. Averigüe inmediatamente qué prueba necesita.

Prueba PCR

€99,-

Prueba rápida de antígeno

€45,-
en cada prueba

Eisen Zweden aan reisverklaring

Om naar Zweden te reizen is een negatieve testuitslag (die niet ouder is dan 48 uur voor aankomst) verplicht. Dit mag zowel een Prueba PCR o un prueba rápida de antígeno zijn. De inreisbeperkingen gelden voor elk soort vervoer (auto, vliegtuig, trein, boot etc.).

Leeftijdsgrens coronatest voor Zweden

De bovenstaande regels gelden voor volwassenen van 18 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Zweden

Locaties PCR-test met reiscertificaat Zweden

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

La Haya

Boekhorststraat 12, 2512 CR, La Haya
vakantie zweden corona reizen

Consejos para viajar al extranjero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Zweden en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels el Ministerio de Asuntos Exteriores o el Guía de viaje de ANWB.

Coronatest voor Zweden

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je momenteel in veel landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen. Boek van tevoren je coronatest.

Op vakantie naar Zweden in 2021

Diverse steden, een prachtige natuur en het bijzondere noorderlicht: een vakantie in Zweden biedt vakantiegangers zowel cultuur als natuur. Geniet van de natuur in Dalarna en Värmland of bezoek een van de bekende steden zoals Stockholm, Helsingborg, Uppsala of Göteborg.

Todo sobre el certificado de viaje

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.

Om naar Zweden te reizen zijn beide certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • El tipo de prueba: una prueba rápida de antígeno o una prueba PCR
  • El resultado de la prueba: debe ser negativo
  • El nombre y los apellidos: deben coincidir con los del pasaporte
  • La fecha y la hora de la prueba
  • Los datos del instituto o laboratorio que administró la prueba

¿Qué es una prueba de corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een prueba rápida de antígeno laat binnen 15 minuten de uitslag zien, waardoor je direct weetof je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een Prueba PCR duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen. Echter is voor Zweden een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om het land binnen te komen.

Tanto la prueba rápida de antígenos como la prueba PCR (incluido el certificado de viaje) pueden realizarse en uno de nuestros cinco centros de pruebas. Reservar una cita fácilmente en la fecha que elijas y viaja bien preparado.

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Zweden

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beide testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Zweden binnen te komen.

Certificado

En caso de que el resultado sea negativo, recibirá un certificado de viaje internacional de nuestra parte.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Zweden?

¿Quiere irse de vacaciones o de viaje este verano? Reserve Una prueba PCR con certificado o una prueba rápida en uno de nuestros centros de pruebas de forma fácil y rápida. Así estará bien preparado para su viaje.

Pedir cita