Prueba PCR Alphen aan den Rijn

Buscando un equipo de confianza Prueba PCR? Concierte una cita por sólo 129 euros y reciba un Prueba PCR con certificado (Inglés). Testservice.nl tiene varias sedes en los Países Bajos, como La Haya, Ámsterdam y Haarlem. 

Pedir cita

Resultado rápido

Resultados en 15 minutos para una prueba rápida. Prueba PCR el mismo día o al día siguiente.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

PCR-test met certificaat Amsterdam

Ga je binnenkort op reis naar het buitenland en moet je daarom vooraf een Prueba PCR doen? Testservice.nl neemt PCR-testen af op verschillende locaties in Nederland. Onze PCR-test is CE-gecertificeerd en gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Alphen aan de Rijn en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Alphen aan den Rijn, op slechts een half uurtje rijden vanaf het centrum. De dichtstbijzijnde locatie in Hoofddorp is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

¿Cuándo recibiré los resultados de la prueba PCR?

Je ontvangt de uitslag vaak nog dezelfde dag en altijd binnen 24 uur. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag. Ben je getest na 13.00, dan ontvang je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

quick test pcr test corona
pcr-test alphen aan den rijn

¿Qué es una prueba PCR?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon en wordt afgenomen door middel van een keel- en neusswab. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd. Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons tevens een internationaal reiscertificaat.

Prueba PCR y viajes al extranjero

Voor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan internationale reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test met een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land te mogen betreden. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk hier voor vakantie en corona

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Alphen aan den Rijn

No olvide llevar su pasaporte o documento de identidad al lugar de la prueba. ¿Quiere concertar varias citas? A continuación, reserve cada persona por separado en el sistema de reservas con sus datos personales.

Pedir cita