Prueba PCR Scheveningen

Buscando un equipo de confianza Prueba PCR? Concierte una cita por sólo 129 euros y reciba un Prueba PCR con certificado (Inglés). Testservice.nl tiene varias sedes en los Países Bajos, como La Haya, Ámsterdam y Haarlem. 

Pedir cita

Resultado rápido

Resultados en 15 minutos para una prueba rápida. Prueba PCR el mismo día o al día siguiente.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

PCR-test + certificaat Scheveningen

Ben je van plan om binnenkort naar het buitenland te reizen en moet je daarom vooraf een Prueba PCR doen? Testservice.nl heeft verschillende PCR-testlocaties in Nederland. Onze PCR-test is CE-gecertificeerd en goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Scheveningen en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Scheveningen, op slechts tien minuten rijden. De dichtstbijzijnde locatie in Den Haag is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

¿Cuándo recibiré los resultados de la prueba PCR?

Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag van de PCR-test voor 22:00 diezelfde dag. Ben je getest na 13.00, dan ontvang je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

quick test pcr test corona
pcr-test scheveningen

La prueba PCR

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen door middel van een keel- en neusswab. De testafname, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd, waar wordt gekeken of je al dan niet besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je tevens een internationaal reiscertificaat.

Reizen naar het buitenland met PCR-test

Voor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test met een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land in te mogen reizen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk op coronatest para viajes.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Scheveningen

No olvide llevar su pasaporte o documento de identidad al lugar de la prueba. ¿Quiere concertar varias citas? A continuación, reserve cada persona por separado en el sistema de reservas con sus datos personales.

Pedir cita