Prueba PCR Utrecht

Buscando un equipo de confianza Prueba PCR? Concierte una cita por sólo 129 euros y reciba un Prueba PCR con certificado (Inglés). Testservice.nl tiene varias sedes en los Países Bajos, como La Haya, Ámsterdam y Haarlem. 

Pedir cita

Resultado rápido

Resultados en 15 minutos para una prueba rápida. Prueba PCR el mismo día o al día siguiente.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

PCR-test met certificaat Utrecht

Ben je van plan om binnenkort naar het buitenland te reizen en dien je voorafgaand hieraan een Prueba PCR af te nemen? Testservice.nl verzorgt PCR-testen in verschillende steden in Nederland. Onze PCR-test is CE-gecertificeerd en gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Utrecht en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Utrecht, op slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum. De dichtstbijzijnde locatie in Amsterdam-Zuid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

¿Cuándo recibiré los resultados de la prueba PCR?

Je ontvangt de uitslag van de PCR-test vaak dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag.

pcr-test
pcr-test utrecht

¿Qué es una prueba PCR?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een keel- en neusswab, waarvoor een staafje gebruikt wordt. De testafname, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd. Hier wordt vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je van ons tevens een internationaal reiscertificaat. 

Prueba PCR y viajes al extranjero

Voor bijna alle internationale reisbestemmingen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om toegang tot het land te krijgen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Lees hier meer over bij coronatest para viajes.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Utrecht

No olvide llevar su pasaporte o documento de identidad al lugar de la prueba. ¿Quiere concertar varias citas? A continuación, reserve cada persona por separado en el sistema de reservas con sus datos personales.

Pedir cita