Prueba rápida Rotterdam

La prueba rápida de antígenos es una prueba coronal que le da los resultados inmediatamente. Testservice.nl ofrece esta prueba en varios lugares de los Países Bajos. Entre otros, puede examinarse en Ámsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp y La Haya. 

No olvide llevar su pasaporte o documento de identidad al lugar de la prueba. ¿Quiere concertar varias citas? A continuación, reserve cada persona por separado en el sistema de reservas con sus datos personales.

Pedir cita

Resultado rápido

Resultados en 30 minutos en el caso de una prueba rápida. Prueba PCR el mismo día o al día siguiente.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Prueba rápida Rotterdam

Heb je last van klachten en wil je direct weten of je besmet bent met het corona virus? Dat kan met een prueba rápida de antígeno. Testservice.nl biedt antigeen sneltesten aan in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Rotterdam en wil je zo snel mogelijk een antigeen sneltest af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze testlocatie Rotterdam, op slechts een half uurtje rijden vanaf het stadscentrum. De dichtstbijzijnde locatie in Den Haag is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

¿Cuándo recibiré los resultados?

De testuitslag van een antigeen sneltest is zeer snel bekend. Binnen circa 30 minuten krijg je het resultaat van jouw test en weet je of je wel of niet besmet bent met het coronavirus.

quick test pcr test corona
prueba pcr quick test corona

¿Qué es una prueba rápida?

Een antigeen sneltest kan direct vaststellen of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een staafje middels een keel en neus swab. In het lab wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus, waardoor er direct kan worden geconcludeerd of je op dat moment besmet bent met het virus.

Pruebas rápidas para empresas y eventos

De sneltesten van Testservice.nl zijn ook beschikbaar voor bedrijven, ondernemingen en organisaties. We kunnen binnen 2 uur op locatie zijn om alle medewerkers te testen op het virus. Natuurlijk is het ook mogelijk voor werknemers om zelf langs te komen op een van onze locaties. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving.

Service van Testservice.nl

Reservar una cita para la coronación snel en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd en locatie. Wil je al jouw werknemers in één keer laten testen? Bel ons dan voor een maatoplossing: 085-0600654.
Naast antigeen sneltesten bieden wij tevens PCR-testen aan.

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Rotterdam

No olvide llevar su pasaporte o documento de identidad al lugar de la prueba. ¿Quiere concertar varias citas? A continuación, reserve cada persona por separado en el sistema de reservas con sus datos personales.

Pedir cita