Prueba rápida de Zandvoort

La prueba rápida de antígenos es una prueba coronal que le da los resultados inmediatamente. Testservice.nl ofrece esta prueba en varios lugares de los Países Bajos. Entre otros, puede examinarse en Ámsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp y La Haya. 

No olvide llevar su pasaporte o documento de identidad al lugar de la prueba. ¿Quiere concertar varias citas? A continuación, reserve cada persona por separado en el sistema de reservas con sus datos personales.

Pedir cita

Resultado rápido

Resultados en 30 minutos en el caso de una prueba rápida. Prueba PCR el mismo día o al día siguiente.

Confiable

Las pruebas que utilizamos han sido validadas oficialmente por el RIVM.

Servicio

Posibilidad de realizar pruebas a domicilio o in situ. En un plazo de 2 horas en el lugar.

Supervisión médica

Cooperación entre GGD y los profesionales sanitarios registrados en BIG.

Sneltest Zandvoort Formule 1?

Wil je verzekerd zijn van een testuitslag die op tijd is om toegang te krijgen tot de Formule 1 GP van Zandvoort? Op onze testlocatie in Haarlem is er voldoende testcapaciteit en ontvang je binnen 30 minuten de uitslag van de test. Bij een negatief testresultaat ontvang je de QR-code die toegang geeft tot het circuit van Zandvoort.

Testservice Haarlem ligt op de route naar het circuit van Zandvoort. Met de auto ben je in ongeveer 20 minuten van de testlocatie bij het evenementen terrein van de Zandvoort Dutch GP. 

Testservice.nl biedt antigeen sneltesten aan in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Zandvoort en wil je zo snel mogelijk een antigeen sneltest af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze testlocatie Haarlem, op ongeveer 20 minuten rijden vanaf het Formule 1 GP circuit van Zandvoort. De dichtstbijzijnde locatie in Haarlem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

¿Cuándo recibiré los resultados?

Met een antigeen sneltest ontvang je al circa 30 minuten het testresultaat in de CoronaCheck App. Zo weet je direct of je besmet bent met het coronavirus en heb je jouw toegangstest bewijs voor de Dutch GP in Zandvoort binnen.

quick test pcr test corona
prueba pcr quick test corona

¿Qué es una prueba rápida?

Een antigeen sneltest kan direct vaststellen of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een staafje middels een keel en neus swab. In het lab wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus, waardoor er direct kan worden geconcludeerd of je besmet bent met het virus.

Pruebas rápidas para empresas y eventos

De sneltesten van Testservice.nl zijn ook beschikbaar voor bedrijven, ondernemingen en organisaties. We kunnen binnen 2 uur op locatie zijn om alle medewerkers te testen op het virus. Natuurlijk is het ook mogelijk voor werknemers om zelf langs te komen op een van onze locaties. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving.

Reserveer snel een afspraak of bel voor een maatoplossing

Reservar una cita para la coronación snel en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd en locatie. Wil je al jouw werknemers in één keer laten testen? Bel ons dan voor een maatoplossing: 085-0600654.
Naast antigeen sneltesten bieden wij tevens PCR-testen aan.

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Zandvoort

No olvide llevar su pasaporte o documento de identidad al lugar de la prueba. ¿Quiere concertar varias citas? A continuación, reserve cada persona por separado en el sistema de reservas con sus datos personales.

Pedir cita