Tietosuojaseloste Health Services The Netherlands B.V.

Tämä on yksityisen osakeyhtiön Health Services The Netherlands B.V. tietosuojaseloste, joka on rekisteröity kauppakamariin numerolla 82046484 ja jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Stammerhove 3 (1112VA) Diemenissä. Health Services The Netherlands toimii myös nimellä Testservice.nl.

 Tässä asiakirjassa selitetään, miten Testservice.nl käsittelee henkilötietojasi. Testservice.nl käsittelee henkilötietojasi erittäin huolellisesti.

Henkilötietojen hankinta:

Jos käytät Testservice.nl:n palveluja, annat Testservice.nl:lle joitakin henkilötietoja tai sinulta saadaan henkilötietoja osana sopimusta. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

Henkilötiedot

Testservice.nl käsittelee seuraavia henkilötietojen (kategorioita) pääsyn testaamiseen liittyen:

  • Nimi ja osoite;
  • Syntymäaika;
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
  • Vierailun päivämäärä;
  • Vierailun sijainti;
  • Testin aikaväli;
  • Varausnumero(t);
  • Lääketieteelliset tiedot;
  • Passin tai henkilökortin asiakirjan numero;
  • Henkilöllisyystodistuksen tyyppi;
  • BSN-numero;
  • Muut antamasi henkilötiedot.

 

Muihin palveluihimme ja alla lueteltuihin tarkoituksiin liittyen käsittelemme seuraavia tietoja:

  • Nimi ja osoitetiedot;
  • Syntymäaika;
  • Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite);
  • Vierailun päivämäärä;
  • Vierailun sijainti;
  • Testin aikaväli;
  • Varausnumero(t);
  • Yrityksen tiedot;
  • Lääketieteelliset tiedot;
  • Maksutiedot;
  • Passin tai henkilökortin asiakirjan numero;
  • Henkilöllisyystodistuksen tyyppi;
  • BSN-numero;
  • IP-osoite;
  • Muut antamasi henkilötiedot.

 

Käsittelemme vain sellaisia henkilötietoja, joita todella tarvitsemme tarkoitusta/palveluja varten.

Käsittelyn tarkoitus

Testservice.nl:n käsittelemillä henkilötiedoilla on seuraavat tarkoitukset:

  • ottaa sinuun yhteyttä, jotta voimme tiedottaa sinulle ostamistasi palveluista ja niiden toteuttamisesta;
  • Palveluiden suorittaminen;
  • Palvelun parantaminen;
  • Maksujen suorittaminen;
  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen;
  • Markkinointi- ja viestintäilmaisujen tekeminen;
  • Verkkosivuston parantaminen analysoimalla kävijöiden käyttäytymistä verkkosivustolla;
  • Uutiskirjeiden lähettäminen;
  • Tietojen vaihto kolmansien osapuolten kanssa palvelujen tarjoamista varten.

 

Käsittelyn perusta

Henkilötietojen käsittely on mahdollista vain seuraavilla perusteilla: (i) lakisääteinen velvoite, (ii) sopimuksen täytäntöönpano, (iii) asianomaisilta henkilöiltä saatu (nimenomainen) lupa ja (iv) oikeutettu etu. Henkilötietoja käsitellään Testservice.nl:n palvelujen tarjoamisen yhteydessä. Testservice.nl käsittelee vain sellaisia tietoja, jotka Testservice.nl katsoo tarpeellisiksi palvelun (parantamiseksi), ja käsittelee sinusta ja palvelujen käytöstäsi kerättyjä (henkilö)tietoja huolellisesti. Näiden tietojen käsittelyn perusteena on Testservice.nl:n kanssa tekemäsi sopimus. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös vierailemalla verkkosivustolla. www.testservice.nl jos olet antanut suostumuksesi.

Jalostustarve

Henkilötietojesi käsittely on tarpeen, jotta voimme tarjota palveluja. Testservice.nl:n tarjoamia palveluita ei voida täysin toteuttaa ilman henkilötietojesi käsittelyä. Jos henkilötietoja koskevia erityistarkoituksia varten tarvitaan nimenomainen suostumuksesi, sinun on annettava tämä lupa erikseen.

Automatisoitu päätöksenteko

Automaattisesta päätöksenteosta ei ole kysymys.

Varastointiaika

Testservice.nl:n käsittelemiä henkilötietoja säilytetään asiaa koskevien lakien ja asetusten mukaisesti. Jos pidempi säilytysaika on tarpeen lainsäädännön tai määräysten vuoksi, henkilötietoja säilytetään pidempään näiden vaatimusten mukaisesti. Kaikkia (saatuja) henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on ehdottoman välttämätöntä.
Koronatestien osalta säilytysaika on erilainen:
Negatiiviset testit on säilytettävä vähintään 4 viikkoa.
Positiiviset testit on säilytettävä vähintään vuoden ajan.
Säilytysajan päätyttyä henkilötiedot tuhotaan.

Kolmansien osapuolten suorittama käsittely
Testservice.nl jakaa henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on ehdottoman välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi ja asiaankuuluvien lakien ja asetusten noudattamiseksi. Henkilötietoja ei myydä. Testservice.nl voi olla laillisesti velvollinen jakamaan henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa. Jos henkilötietoja jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, tehdään käsittelysopimukset. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa henkilötietoja jaetaan, ovat:

  • Kirjanpitäjä sopimuksen tekemistä varten. Käsiteltävät henkilötietoryhmät ovat yhteystiedot, nimi- ja osoitetiedot sekä maksutiedot.
  • Ohjelmistotoimittajat sopimuksen toteuttamista varten. Käsiteltävät henkilötietoryhmät ovat sijaintitiedot, sähköpostiosoite, yhteystiedot sekä nimi- ja osoitetiedot.
  • Testservice.nl:n käyttämät kolmannet osapuolet, kuten lääkärit, sopimuksen toteuttamiseksi. Käsiteltäviä henkilötietoryhmiä ovat sijaintitiedot, lääketieteelliset tiedot, sähköpostiosoite sekä yhteys- ja nimitiedot.
  • Viranomaiset, yleisen edun vuoksi.

 

Henkilötietojen turvallisuus

Testservice.nl suhtautuu vakavasti henkilötietojesi suojaamiseen ja toteuttaa asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joilla varmistetaan riskiin suhteutettu turvallisuustaso ottaen huomioon tekniikan taso, toteutuskustannukset sekä käsittelyn luonne, laajuus, asiayhteys ja käsittelytarkoitukset sekä henkilöiden oikeuksiin ja vapauksiin kohdistuvat erilaiset riskit.

Nuorempi kuin 16-vuotias?

Jos olet alaikäinen eli alle 16-vuotias, voit antaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn vain vanhempiesi tai laillisen huoltajasi luvalla. Tämän jälkeen on tärkeää, että vanhempasi tai huoltajasi lukevat tämän lausunnon. He voivat myös käyttää oikeuksia, joita sinulla on meille jättämiisi henkilötietoihin liittyen, kuten oikeutta vastustaa henkilötietojesi (jatko-)käsittelyä tai oikeutta tarkastaa ja korjata tietojasi.

Vastuuvapauslauseke

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt vastuuvapauslausekkeen. Testservice.nl pidättää oikeuden muuttaa verkkosivustonsa sisältöä ja/tai tätä vastuuvapauslauseketta milloin tahansa ilmoittamatta tästä muutoksesta asiakkailleen ja/tai verkkosivuston käyttäjille. Verkkosivuston sisältö on koottu mahdollisimman huolellisesti, mutta se voi silti sisältää epätarkkuuksia tai olla puutteellinen. Testservice.nl ei ota minkäänlaista vastuuta verkkosivuston käytöstä aiheutuneista tai siitä johtuvista vahingoista. Tämän verkkosivuston käyttö on täysin verkkosivuston käyttäjän vastuulla ja kustannuksella. Verkkosivuston sisällöstä ei voida johtaa mitään oikeuksia. Kaikki verkkosivujen tekstit ovat Testservice.nl:n tekijänoikeuksia ja omistuksessa siltä osin kuin ne eivät kuulu kolmansille osapuolille.

Evästeseloste

Testservice.nl käyttää teknisiä ja toiminnallisia evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään verkkosivustolla vierailun yhteydessä, jotta kävijöiden käyttökokemusta voidaan tehostaa. Testservice.nl saa lain mukaan tallentaa evästeitä laitteellesi, jos nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivuston käyttämiseksi. Muun tyyppisiin evästeisiin tarvitaan suostumuksesi. Suosittelemme evästeiden hyväksymistä verkkosivuston käyttäjäystävällisyyden vuoksi. Verkkosivuston kävijöillä on sisäänkirjautumisvaihtoehto.

Testservice.nl:n käyttämät evästeet ovat toiminnallisia evästeitä: nämä evästeet varmistavat, että verkkosivusto toimii oikein. Nämä evästeet eivät vaikuta henkilökohtaiseen yksityisyyteen, joten lupaa ei tarvitse kysyä tai myöntää. Nämä evästeet tallentavat selaimesi asetukset, jotta esimerkiksi verkkosivustomme näkyvät parhaalla mahdollisella tavalla tai jotta verkkosivusto pysyy käytettävissä (kuormituksen tasapainottaminen), mutta myös evästeet, jotka varmistavat, että muita evästeitä ei saa sijoittaa (no-follow).

Luvallasi asetamme tietokoneellesi "seurantaevästeet". Käytämme näitä evästeitä seurataksemme sivuja, joilla vierailet, jotta voimme luoda profiilin verkkokäyttäytymisestäsi. Tätä profiilia ei yhdistetä nimeesi, osoitteeseesi, sähköpostiosoitteeseesi jne., vaan ainoastaan mainosten räätälöimiseksi profiilisi mukaan niin, että ne ovat sinulle mahdollisimman relevantteja.

Testservice.nl:n verkkosivustolla käytetään Googlen evästeitä Google Analyticsia varten. Tämä tarkoittaa, että Testservice.nl ei voi yhdistää tietoja luonnolliseen henkilöön. Emme säilytä tietoja siitä, mitä teet internetissä. Google Analytics voi olla sovellettavien lakien ja asetusten nojalla velvollinen antamaan pääsyn näihin tietoihin. Jos sinulla on kysyttävää tästä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@testservice.nl.

Sosiaalisen median käyttö

Testservice.nl käyttää kolmansien osapuolten evästeitä verkkosivuston optimoimiseksi. Joitakin evästeitä sijoittavat verkkosivustolla näkyvät kolmannen osapuolen palvelut. Kolmannet osapuolet ovat Google Analytics ja sosiaalinen media (LinkedIn, Facebook, Twitter). Muiden yritysten (kolmansien osapuolten) evästeiden käyttöön sovelletaan kyseisen yrityksen tietosuoja- ja evästekäytäntöjä. Kun napsautat verkkosivuston sosiaalisen median painiketta, sosiaalisen median eväste asetetaan. Näin sosiaalisen median osapuoli voi tunnistaa IP-osoitteesi, kun jaat artikkelin verkkosivustolla. Testservice.nl viittaa näiden osapuolten tietosuoja- ja evästetiedotuksiin sosiaalisen median osapuolten evästeiden ja niiden keräämien tietojen ja/tai henkilötietojen osalta.

Selaimen asetukset

Jos et halua, että verkkosivustot sijoittavat evästeitä laitteeseen, jota käytät verkkosivuston katseluun, voit muuttaa selaimesi asetuksia. Ennen evästeen asettamista saat varoituksen ja sinun on annettava lupa evästeen asettamiseen. Jos näin ei tehdä, verkkosivusto voi esimerkiksi toimia huonommin. Voit säätää selaimesi asetuksia niin, että selaimesi kieltäytyy kaikista evästeistä ja myös kolmansien osapuolten evästeistä. Voit myös poistaa sijoitetut evästeet. Tätä varten sinun on säädettävä selaimesi asetuksia asetusten kautta, ja sen jälkeen voit säätää yksityisyysasetuksia.

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on linkitetty tälle verkkosivustolle. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavasti tai turvallisesti. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen niiden käyttöä.

Rekisteröityjen oikeus

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tutustua;
    Rekisteröitynä sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö henkilötietojasi vai ei, ja jos käsitellään, sinulla on oikeus tutustua niihin.
  • Oikaisuoikeus;
    Sinulla on oikeus vaatia virheellisten tietojen oikaisua ja täydentämistä.
  • Oikeus tietojen poistamiseen;
    Rekisteröidyn on ilman kohtuutonta viivytystä saatava itseään koskevat henkilötiedot poistetuksi.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen;
    Rekisteröitynä sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Ota yhteyttä Testservice.nl:ään.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen;
    Rekisteröidyllä on oikeus saada itseään koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut Testservice.nl:lle, jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää nämä tiedot Testservice.nl:lle ilman, että tietojen käsittelystä vastaava taho, jolle tiedot on toimitettu, estää sitä.
  • Vastustamisoikeus;
    Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa milloin tahansa henkilökohtaiseen tilanteeseensa liittyvin perustein häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, mukaan lukien näihin säännöksiin perustuva profilointi. Testservice.nl lopettaa henkilötietojen käsittelyn, ellei siihen ole pakottavia perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät rekisteröidyn edut, vapaudet ja oikeudet, jotka liittyvät oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, perustamiseen tai ylläpitämiseen.

 

Valitus

Jos sinulla on valitus siitä, miten Testservice.nl käsittelee henkilötietojasi, tai jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksista, voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivuston kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@testservice.nl.

Varmistaaksemme, että haluat käyttää itseäsi koskevaa oikeutta, meidän on varmistettava henkilöllisyytesi sovellettavien sääntöjen mukaisesti. Pyydämme teitä kiireellisesti olemaan lähettämättä kopiota henkilöllisyystodistuksestanne. Testservice.nl vastaa pyyntöösi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4 viikon kuluessa.

Voit myös tehdä valituksen henkilötietojen suojaamisesta vastaavalle viranomaiselle. Tämä on toimivaltainen täytäntöönpanoviranomainen. Voit ottaa meihin yhteyttä tämän linkin kautta: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Testservice.nl voi muuttaa tietosuojaselostetta milloin tahansa. Uusin versio julkaistaan verkkosivustolla. Pidä siis aina silmällä verkkosivujen uusinta versiota. Jos uudella tietosuojaselosteella on vaikutuksia siihen, miten käsittelemme sinusta jo kerättyjä tietoja, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Tämä versio hyväksyttiin viimeksi 22. marraskuuta 2021.