Adatvédelmi nyilatkozat Health Services The Netherlands B.V.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat a Health Services The Netherlands B.V. zártkörűen működő részvénytársaságé, amely a kereskedelmi kamaránál 82046484 számon van bejegyezve, és amelynek székhelye Diemenben, Stammerhove 3 (1112VA) található. A Health Services The Netherlands a Testservice.nl néven is kereskedik.

 Ez a dokumentum elmagyarázza, hogy a Testservice.nl hogyan kezeli az Ön személyes adatainak feldolgozását. A Testservice.nl a legnagyobb gondossággal kezeli az Ön személyes adatainak feldolgozását.

Személyes adatok megszerzése:

Ha Ön igénybe veszi a Testservice.nl szolgáltatásait, akkor a Testservice.nl rendelkezésére bocsát bizonyos személyes adatokat, vagy a megállapodás részeként személyes adatokat kap Öntől. Személyes adatnak minősül minden olyan adat, amely azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik.

Személyes adatok

A Testservice.nl a következő (kategóriákba tartozó) személyes adatokat dolgozza fel a hozzáférés tesztelésével kapcsolatban:

  • Név és cím;
  • Születési dátum;
  • Telefonszám és e-mail cím;
  • A látogatás időpontja;
  • A látogatás helyszíne;
  • A vizsgálat időpontja;
  • Foglalási szám(ok);
  • Orvosi adatok;
  • Az útlevél vagy személyi igazolvány okmány száma;
  • A személyazonosító okmány típusa;
  • BSN szám;
  • Az Ön által megadott egyéb személyes adatok.

 

Egyéb szolgáltatásainkkal és az alább felsorolt célokkal kapcsolatban feldolgozzuk az adatokat:

  • Név és címadatok;
  • Születési dátum;
  • Elérhetőségek (telefonszám és e-mail cím);
  • A látogatás időpontja;
  • A látogatás helyszíne;
  • A vizsgálat időpontja;
  • Foglalási szám(ok);
  • Cégadatok;
  • Orvosi adatok;
  • Fizetési részletek;
  • Az útlevél vagy személyi igazolvány okmány száma;
  • A személyazonosító okmány típusa;
  • BSN szám;
  • IP-cím;
  • Az Ön által megadott egyéb személyes adatok.

 

Csak olyan személyes adatokat dolgozunk fel, amelyekre valóban szükségünk van a célhoz/szolgáltatáshoz.

A feldolgozás célja

A Testservice.nl által feldolgozott személyes adatok a következő célokat szolgálják:

  • Kapcsolatfelvétel, hogy tájékoztassuk Önt a megvásárolt szolgáltatásokról és azok végrehajtásáról;
  • Szolgáltatásainak teljesítése;
  • A szolgáltatás javítása;
  • Fizetések teljesítése;
  • A jogi kötelezettségeknek való megfelelés;
  • Marketing és kommunikációs kifejezések készítése;
  • A weboldal fejlesztése a látogatók viselkedésének elemzésével;
  • Hírlevelek küldése;
  • Adatcsere harmadik felekkel a szolgáltatásnyújtás céljából.

 

A feldolgozás alapja

A személyes adatok feldolgozása csak a következő okok alapján lehetséges: (i) jogi kötelezettség, (ii) megállapodás teljesítése, (iii) az érintett személyektől kapott (kifejezett) engedély, és (iv) jogos érdek. A személyes adatok feldolgozása a Testservice.nl szolgáltatásainak nyújtása során történik. A Testservice.nl csak olyan adatokat dolgoz fel, amelyeket a Testservice.nl a szolgáltatás (javításához) szükségesnek tart, és gondosan kezeli az Önről és a szolgáltatások használatáról gyűjtött (személyes) adatokat. Ezen adatok feldolgozásának alapja a Testservice.nl-lel kötött megállapodás. A személyes adatok feldolgozása a weboldal meglátogatásával is történhet. www.testservice.nl ha Ön beleegyezését adta.

A feldolgozás szükségessége

Az Ön személyes adatainak feldolgozása a szolgáltatások teljesítéséhez szükséges. A Testservice.nl által kínált szolgáltatásokat nem lehet teljes mértékben megvalósítani az Ön személyes adatainak feldolgozása nélkül. Ha a személyes adatokkal kapcsolatos különleges célokra az Ön kifejezett engedélye szükséges, akkor ezt az engedélyt külön kell megadnia.

Automatizált döntéshozatal

Automatizált döntéshozatalról szó sincs.

Tárolási időszak

A Testservice.nl által feldolgozott személyes adatokat a vonatkozó törvények és rendeletek szerint tároljuk. Ha a jogszabályok vagy előírások miatt hosszabb megőrzési időre van szükség, a személyes adatokat e követelményeknek megfelelően hosszabb ideig tároljuk. Minden (megszerzett) személyes adatot csak a feltétlenül szükséges ideig őriznek meg.
A koronavizsgálatok tekintetében különbség van a megőrzési idő tekintetében:
A negatív teszteket legalább 4 hétig meg kell őrizni.
A pozitív teszteket legalább egy évig meg kell őrizni.
A megőrzési időszak lejárta után a személyes adatokat megsemmisítik.

Harmadik felek általi feldolgozás
A Testservice.nl csak akkor oszt meg személyes adatokat harmadik felekkel, ha ez feltétlenül szükséges egy megállapodás végrehajtásához, valamint a vonatkozó törvények és előírások betartásához. Személyes adatokat nem adunk el. A Testservice.nl jogilag kötelezhető arra, hogy személyes adatokat osszon meg harmadik felekkel. Ha a személyes adatokat harmadik felekkel osztják meg, feldolgozási megállapodások születnek. A harmadik felek, akikkel személyes adatokat osztunk meg:

  • A könyvelő, a megállapodás végrehajtása céljából. A feldolgozott személyes adatok kategóriái a kapcsolattartási, név- és címadatok, valamint a fizetési adatok.
  • Szoftverszállítók, a megállapodás végrehajtása céljából. A feldolgozott személyes adatok kategóriái a helymeghatározási adatok, az e-mail cím, a kapcsolattartási adatok, valamint a név- és címadatok.
  • A Testservice.nl által bevont harmadik felek, például orvosok, a megállapodás végrehajtása céljából. A feldolgozott személyes adatok kategóriái a helymeghatározási adatok, az egészségügyi adatok, az e-mail cím, valamint a kapcsolattartási és névadatok.
  • Hatóságok, a közérdek érdekében.

 

A személyes adatok biztonsága

A Testservice.nl komolyan veszi az Ön személyes adatainak védelmét, és megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket tesz a biztonság kockázathoz igazított szintjének biztosítása érdekében, figyelembe véve a technika állását, a megvalósítás költségeit, valamint a feldolgozás jellegét, hatályát, kontextusát és célját, valamint a személyek jogaira és szabadságaira vonatkozó különböző kockázatokat.

16 évesnél fiatalabb?

Ha Ön kiskorú, azaz 16 év alatti, akkor személyes adatainak feldolgozásához csak szülei vagy törvényes képviselője engedélyével járulhat hozzá. Fontos, hogy a szülő(k) vagy a gondviselő(k) elolvassák ezt a nyilatkozatot. A nálunk hagyott személyes adatokkal kapcsolatos jogait is gyakorolhatja, mint például a személyes adatai (további) feldolgozása elleni tiltakozáshoz való jog, vagy az adatok megtekintéséhez és helyesbítéséhez való jog.

Felelősségi nyilatkozat

A weboldal használatával Ön elfogadja a nyilatkozatot. A Testservice.nl fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a weboldal tartalmát és/vagy a jelen nyilatkozatot anélkül, hogy erről az ügyfeleit és/vagy a weboldal felhasználóit tájékoztatná. A weboldal tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, de ennek ellenére pontatlanságokat tartalmazhat vagy hiányos lehet. A Testservice.nl semmilyen felelősséget nem vállal a weboldal használata által okozott vagy abból eredő károkért. A weboldal használata teljes mértékben a weboldal felhasználójának kockázatára és költségére történik. A weboldal tartalmából semmilyen jog nem származtatható. A weboldalon található összes szöveg szerzői jogvédelem alatt áll, és a Testservice.nl tulajdonát képezi, amennyiben nem tartozik harmadik félhez.

Cookie nyilatkozat

A Testservice.nl technikai és funkcionális sütiket használ. A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket egy weboldal meglátogatásakor küldenek, hogy hatékonyabbá tegyék a látogatók felhasználói élményét. A Testservice.nl-nek a törvény szerint joga van sütiket tárolni az Ön eszközén, ha ezek a sütik feltétlenül szükségesek a weboldal használatához. Más típusú sütikhez az Ön engedélye szükséges. A weboldal felhasználóbarátsága érdekében javasoljuk a sütik elfogadását. A weboldal látogatói számára bejelentkezési lehetőség áll rendelkezésre.

A Testservice.nl által használt sütik funkcionális sütik: ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését. Ezek a sütik nincsenek hatással a személyes adatvédelemre, így nem kell engedélyt kérni vagy engedélyt adni. Ezek a sütik tárolják a böngésző beállításait, például azért, hogy weboldalunk a lehető legjobban látható legyen, vagy hogy a weboldal elérhető maradjon (terheléskiegyenlítés), de olyan sütiket is, amelyek biztosítják, hogy más sütik ne kerülhessenek elhelyezésre (no-follow).

Az Ön engedélyével "nyomkövető sütiket" helyezünk el az Ön számítógépén. Ezeket a cookie-kat arra használjuk, hogy nyomon kövessük az Ön által látogatott oldalakat, és így kialakítsuk az Ön online viselkedésének profilját. Ez a profil nem kapcsolódik az Ön nevéhez, címéhez, e-mail címéhez stb., hanem csak azért, hogy a hirdetéseket az Ön profiljához igazítsuk, hogy azok a lehető legmegfelelőbbek legyenek az Ön számára.

A Testservice.nl weboldalán a Google sütiket helyez el a Google Analytics számára. Ez azt jelenti, hogy a Testservice.nl nem tudja az információkat természetes személyhez kapcsolni. Nem tárolunk információkat arról, hogy Ön mit csinál az interneten. A Google Analytics a vonatkozó törvények és jogszabályok értelmében köteles lehet hozzáférést biztosítani ezekhez az adatokhoz. Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, kapcsolatba léphet velünk az alábbi elérhetőségeken keresztül info@testservice.nl.

A közösségi média használata

A Testservice.nl harmadik féltől származó sütiket használ a weboldal optimalizálása érdekében. Egyes sütiket a weboldalon megjelenő harmadik fél által nyújtott szolgáltatások helyeznek el. Harmadik felek a Google Analytics és a közösségi média (LinkedIn, Facebook, Twitter). Más vállalatok (harmadik felek) cookie-jainak használata az érintett vállalat adatvédelmi és cookie-szabályzatának hatálya alá tartozik. Amikor a weboldalon a közösségi média gombra kattint, egy közösségi média cookie kerül elhelyezésre. Ez lehetővé teszi, hogy a közösségi médiafelület felismerje az Ön IP-címét, amikor Ön megoszt egy cikket a weboldalon. A Testservice.nl felhívja Önt az említett felek adatvédelmi és cookie-nyilatkozataira a közösségi média felek cookie-jaira és az általuk gyűjtött adatokra és/vagy személyes adatokra vonatkozóan.

Böngésző beállítások

Ha nem szeretné, hogy a weboldalak sütiket helyezzenek el a weboldal megtekintéséhez használt eszközön, megváltoztathatja a böngésző beállításait. A cookie-k elhelyezése előtt figyelmeztetést kap, és engedélyt kell adnia a cookie-k elhelyezésére. Ennek elmulasztása például azt eredményezheti, hogy a weboldal kevésbé jól működik. Böngészője beállításait úgy módosíthatja, hogy böngészője elutasítsa az összes sütit, valamint a harmadik felek sütijeit is. A már elhelyezett cookie-kat törölheti is. Ehhez a böngésző beállításait kell módosítania a beállításokon keresztül, majd az adatvédelmi beállításokat is módosíthatja.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik a jelen weboldalhoz kapcsolódó, harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra. Nem tudjuk garantálni, hogy ezek a harmadik felek megbízható vagy biztonságos módon kezelik az Ön személyes adatait. Javasoljuk, hogy használatuk előtt olvassa el ezen weboldalak adatvédelmi nyilatkozatát.

Az érintettek jogai

Érintettként Önt a következő jogok illetik meg:

  • Hozzáférési jog;
    Érintettként joga van megerősítést kérni arról, hogy személyes adatainak feldolgozása folyamatban van-e, és ha igen, akkor hozzáférhet azokhoz.
  • Helyesbítéshez való jog;
    Önnek joga van a pontatlan adatok helyesbítéséhez és kiegészítéséhez.
  • Az adatok törléséhez való jog;
    Az érintett indokolatlan késedelem nélkül kérheti a rá vonatkozó személyes adatok törlését.
  • Az adatkezelés korlátozásához való jog;
    Érintettként joga van ahhoz, hogy korlátozza személyes adatai feldolgozását. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Testservice.nl-vel.
  • Az adathordozhatósághoz való jog;
    Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa a Testservice.nl rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, tagolt, közérthető és géppel olvasható formában megkapja, valamint arra, hogy ezeket az adatokat a Testservice.nl-nek továbbítsa anélkül, hogy az adatkezelésért felelős fél, akinek az adatokat szolgáltatta, akadályozná.
  • Tiltakozási jog;
    Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. A Testservice.nl megszünteti a személyes adatok feldolgozását, kivéve, ha olyan kényszerítő erejű jogos okok állnak fenn, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, szabadságaival és jogaival szemben, amelyek jogi igények érvényesítéséhez, megállapításához vagy fenntartásához kapcsolódnak.

 

Panasz

Ha panasza van azzal kapcsolatban, ahogyan a Testservice.nl a személyes adatait kezeli, vagy ha a fent említett jogok valamelyikét szeretné gyakorolni, a weboldalon keresztül vagy e-mailben léphet kapcsolatba velünk a következő címen. info@testservice.nl.

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy Ön magával kapcsolatban kíván-e jogot gyakorolni, a vonatkozó szabályoknak megfelelően meg kell állapítanunk az Ön személyazonosságát. Sürgősen kérjük, hogy ne küldje el személyazonosító okmányának másolatát. A Testservice.nl a lehető leghamarabb, de legkésőbb 4 héten belül válaszol a kérésére.

Panaszt tehet a Személyes adatok védelméért felelős hatóságnál is. Ez az illetékes végrehajtó hatóság. Ezzel kapcsolatban ezen a linken keresztül léphet velünk kapcsolatba: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Az adatvédelmi nyilatkozat módosításai

A Testservice.nl bármikor módosíthatja az adatvédelmi nyilatkozatot. A legfrissebb változatot a honlapon tesszük közzé. Ezért mindig tartsa szemmel a weboldalt a legfrissebb verzióért. Ha az új adatvédelmi nyilatkozat hatással van az Önről már gyűjtött adatok feldolgozásának módjára, e-mailben tájékoztatjuk Önt.

Ezt a változatot legutóbb 2021. november 22-én fogadták el.