Coronatest België vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest voor België?

Eisen België aan reisverklaring

Reizigers die niet in België wonen dienen een negatieve Test PCR mee te nemen. De PCR-test mag niet langer dan 72 uur voor vertrek naar België zijn afgenomen. Nederlanders die naar België reizen en meer dan 48 uur in het land blijven, moeten verplicht 10 dagen in zelfquarantaine. Op dag 1 en dag 7 na aankomst in België dien je een verplichte PCR-test laten afnemen. Een test rapido antigene is niet geschikt voor reizen naar België.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

Leeftijdsgrens coronatest voor België

De bovenstaande testverplichting om België in te mogen reizen geldt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Boek hier de coronatest voor België

Locaties PCR-test met reiscertificaat België

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie belgië corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je momenteel in veel landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen. Hier boek je eenvoudig je coronatest voor België.

De situatie omtrent coronamaatregelen in België en de vereiste documenten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

Op vakantie naar België in 2021

Als buurland van Nederland is België een bekende vakantiebestemming. Van strandvakanties aan de Belgische kust tot kamperen in de Ardennen, er valt genoeg te ontdekken. Ook staat België bekend om haar diverse steden zoals Antwerpen, Brugge, Leuven en Brussel.

Tutto sul certificato di viaggio

Wanneer je een negatieve PCR-testuitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met deze reisverklaring kun je Griekenland betreden. Het document wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Met een coronatest kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een test rapido antigene geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een Test PCR duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Bij een antigeen sneltest krijg je een ander soort certificaat, die vaak niet geschikt is om mee te reizen.

Op vakantie naar België? Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar België

De kosten voor een PCR-test zijn vanaf €99,-. Ben je vóór 12:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 12:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. De PCR-test is inclusief internationaal corona reiscertificaat.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar België?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento