Coronatest Denemarken vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Denemarken?

Eisen Denemarken reiscertificaat

Het is niet mogelijk Denemarken in te reizen zonder een negatieve coronatest te laten zien, mits je in het bezit bent van een coronabewijs. 

De test mag niet langer dan 24 uur voor vertrek zijn afgenomen. Dit mag zowel een Test PCR als een antigeen test rapido zijn.  Op het vliegveld moet je bij aankomst een sneltest doen. Alle reizigers moeten 10 dagen in quarantaine bij aankomst in Denemarken. Op dag 4 van de quarantaine mag je opnieuw een PCR-test doen, als deze negatief is mag je uit quarantaine. De maatregel geldt ook voor bus-, trein-, boot- en autovervoer. Bij de Duits/Deense grens wordt geen Nederlandstalige test geaccepteerd. In het Engels wordt deze wel geaccepteerd.

Leeftijdsgrens PCR-test Denemarken

De bovenstaande regels voor een vakantie Denemarken corona gelden voor reizigers van 12 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Denemarken

Locaties PCR-test met reiscertificaat Denemarken

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie Denemarken corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je momenteel in bijna alle landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

De inreisbeperkingen van Denemarken veranderen regelmatig. Mocht je van plan zijn naar dit land te reizen, is het dus van belang dat je op de hoogte bent van de huidige corona maatregelen. Een overzicht hiervan kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

Op vakantie naar Denemarken in 2021

Denemarken is een vakantieland voor natuurliefhebbers. De diverse fjorden, bossen en meren zijn perfect voor een actieve vakantie. Ga voor fietstochten door de diepe bossen in Noord-Jutland of langs de velden en boomgaarden op Funen. Ook voor vissen kan je terecht langs de kust van Langeland of de Westkust. Daarnaast heeft Denemarken diverse steden zoals Kopenhagen, Aarhus, Odense en Aalborg.

Tutto sul certificato di viaggio

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Check dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantieland.

Om Denemarken binnen te komen zijn beiden certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een Test PCR. Een antigeen sneltest laat binnen 30 minuten de uitslag zien, waardoor je direct weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen. Echter is voor Denemarken een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om toegang te krijgen tot het land.

Voor de antigeen sneltest en de PCR-test kan je terecht op een van onze vijf testlocaties. Boek snel een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Costo del test PCR per i viaggi

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beiden testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Denemarken binnen te komen.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Denemarken?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento