Coronatest Duitsland vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Duitsland?

Eisen Duitsland aan inreizen

Om naar Duitsland te reizen is een negatieve uitslag van een coronatest nodig wanneer men niet in het bezit is van een vaccinatie- of herstelbewijs.

Leeftijdsgrens testverplichting Duitsland

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Duitsland

Locaties PCR-test met reiscertificaat Duitsland

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie duitsland corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

Ben je van plan om te reizen naar Duitsland? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een negatieve coronatest uitslag. Testservice biedt RIVM gevalideerde coronatesten aan. Maak nu gemakkelijk en snel een afspraak op een van onze testlocaties!

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Duitsland en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

Op vakantie naar Duitsland in 2021

Als buurland van Nederland is Duitsland een populaire vakantiebestemming. Duitsland staat bekend om haar rijke geschiedenis, prachtige natuurgebieden en schitterende steden. De hoofdstad en tevens meest bezochte stad van Duitsland is Berlijn, waar je de Berlijnse muur, de Brandenburger Tor en het Potsdamer Platz vindt. Andere populaire steden zijn München, Hamburg en Keulen. Zugspitze, Heidelberg, Saksisch Zwitserland en het Zwarte Woud zijn daarnaast bekende toeristische gebieden in Duitsland.

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een antigeen sneltest bevat dit niet en is daarom niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een coronatest afspraak op de door jou gewenste datum!

Locaties coronatest vakantie Duitsland

Testservice heeft verschillende locaties waar je een coronatest kunt doen om naar Duitsland te mogen reizen. Momenteel kun je een afspraak maken op vijf verschillende locaties, waaronder Amsterdam, Hoofddorp/Schiphol en L'Aia.

Kosten coronatest voor reizen naar Duitsland

De kosten van een antigeen sneltest bedragen €45,-. Hiervan is de uitslag binnen 30 minuten bekend. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beide prijzen zijn inclusief het benodigde reiscertificaat.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Duitsland?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento