Coronatest Egypte vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Egypte?

Vakantie Egypte coronatest

Om naar Egypte te reizen is een negatieve PCR-test met reiscertificaat (non COVID verklaring) verplicht. De test en het certificaat mogen daarbij niet ouder zijn dan 72 uur voor aankomst. Deze regels gelden niet als u twee coronavaccinaties heeft gehad. Let op! De CoronaCheck-app is niet geldig in Egypte. Het is daarom van belang dat de testuitslag of het vaccinatiebewijs word uitgeprint.

Leeftijdsgrens coronatest Egypte

De bovenstaande regels gelden voor alle buitenlandse reizigers vanaf 6 jaar.

Boek hier de coronatest voor Egypte

Locaties PCR-test met reiscertificaat Egypte

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie Egypte corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

Wil je op vakantie naar Egypte? Dan is het verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief erkend reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties!

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Egypte en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Egypte in 2021

Egypte staat vooral bekend om haar rijke geschiedenis. Zo vind je er piramides, ruines en koningsgraven, zoals bijvoorbeeld van Toetanchamon en Ramses. Verder staat het land bekend om haar specerijen, mooie stranden en de langste rivier ter wereld: de Nijl. Veel toeristen komen dan ook naar Egypte voor een strandvakantie, een duiktrip of een Nijl-cruise. Vooral de badplaatsen Hurghada en Sharm el-Sheikh zijn geliefd onder Westerse reizigers, maar ook Cairo, Luxor, de piramides van Gizeh, Dahab, Salah El-Din Citadel en Makadi Bay zijn populaire plekken om te bezoeken.

Tutto sul certificato di viaggio

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Egypte reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een Test PCR. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Libro hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test voor reizen naar Egypte

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. De PCR-test is inclusief internationaal erkend reiscertificaat.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Egypte?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento