Coronatest Engeland vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Engeland?

Eisen Engeland reiscertificaat

Bij aankomst in Engeland is het laten zien van een negatieve coronatest vereist. Dit mag zowel een antigeen sneltest of een PCR-test zijn. De test moet maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen. Daarna bent je verplicht om in quarantaine te gaan. Voor vertrek moet je een afspraak maken voor een PCR-test op dag 2 en dag 8 van de quarantaine in Engeland.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

Leeftijdsgrens coronatest voor Engeland

Alle reizigers van 11 jaar en ouder dienen aan de bovenstaande verplichtingen te voldoen.

Boek hier de coronatest voor Engeland

Locaties PCR-test met reiscertificaat Engeland

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie engeland corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De coronamaatregelen en vereiste documenten kunnen per land erg verschillend zijn. Daarnaast veranderen de inreisbeperkingen regelmatig. Dit geldt ook voor Engeland. Voor een een actueel overzicht van alle maatregelen en eisen kun je terecht bij il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Engeland

Alle landen hebben momenteel coronamaatregelen opgesteld om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak dien je daarom een negatieve testuitslag te laten zien om een land binnen te komen.

Op vakantie naar Engeland in 2021

Engeland kent veel culturele steden als Cambridge, Oxford en Canterbury, maar ook grote steden als Londen, Liverpool, Manchester en Southampton. Naast steden staat Engeland ook bekend om haar mooie natuurgebieden, zoals het nationale park Lake District.

Tutto sul certificato di viaggio

Wanneer je negatief getest bent op het coronavirus, ontvang je van ons een reiscertificaat. Het soort certificaat verschilt per test. Kijk dus goed welk certificaat noodzakelijk is voor jouw vakantiebestemming. Voor Engeland zijn beide certificaten voldoende om het land binnen te komen.

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Er zijn verschillende soorten coronatesten die kunnen aantonen of je besmet bent met het COVID-19 virus. Met onze test rapido antigene krijg je binnen 30 minuten het resultaat en weet je dus direct of je besmet bent met het virus. Ten opzichte van de antigeen sneltest is de Test PCR in veel gevallen geschikt om mee te reizen en komt deze samen met een internationaal reiscertificaat. De uitslag is daarbij binnen maximaal 24 uur bekend.

Ga voorbereid op reis naar Engeland. Boek een afspraak op een van onze testlocaties.

Kosten coronatest voor reizen naar Engeland

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. De kosten voor een antigeen sneltest bij Testservice bedragen €45,-. De uitslag van deze test is binnen 30 minuten bekend.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Engeland?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento