Coronatest IJsland vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor IJsland?

Vakantie IJsland Corona reisverklaring

Om naar IJsland te reizen is een negatieve antigeen sneltest uitslag verplicht, ook wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs. Wanneer je niet in het bezit bent van een coronabewijs, dien je een PCR-test af te nemen.

Leeftijdsgrens coronatest voor IJsland

De bovenstaande eisen om IJsland binnen te treden gelden voor alle buitenlandse reizigers. Tevens voor kinderen vanaf 0 jaar.

Boek hier de coronatest voor IJsland

Locaties PCR-test met reiscertificaat IJsland

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie Ijsland corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar IJsland en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Coronatest voor IJsland

De meeste landen willen zeker weten dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus op het moment dat zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in staat zijn om een negatieve uitslag van een coronatest te laten zien.

Op vakantie naar IJsland in 2021

Ijsland staat het meest bekend om de prachtige natuur. Zo vind je er onder andere gletsjers, sneeuw, watervallen, ijsmeren, vulkanen en geisers. De hoofdstad van IJsland en tevens de noordelijkste hoofdstad ter wereld is Reykjavik. Andere bekende plekken en bezienswaardigheden in IJsland zijn Thingvellir National Park, de Blue Lagoon, de Mývatn Nature Baths, Natuurreservaat Dimmuborgir, de Godafoss waterval, de Dettifoss waterval, Geysir en Strokkur, de Vatnajökull-gletsjer, het Gletsjermeer Jökulsárlón, Seljalandsfoss en Fjaðrárgljúfur.

Tutto sul certificato di viaggio

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar IJsland reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een Test PCR. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties.

Libro qui gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar IJsland

De kosten voor een PCR-test inclusief reiscertificaat om naar Italië te mogen reizen bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar IJsland?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento