Coronatest Italië vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Italië?

Eisen Italië aan reisverklaring

Om naar Italië te reizen is een negatieve Test PCR met reiscertificaat of antigeen sneltest (met non COVID verklaring) verplicht. De test en het certificaat mogen daarbij niet ouder zijn dan 48 uur voor aankomst.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

Leeftijdsgrens PCR-test voor Italië

De bovenstaande eisen om Italië binnen te treden gelden voor alle reizigers. Tevens voor kinderen vanaf 0 jaar.

Boek hier de coronatest voor Italië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Italië

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie italie corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Italië en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Italië

De meeste landen willen zeker weten dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus op het moment dat zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in staat zijn om een negatieve uitslag van een coronatest te laten zien.

Op vakantie naar Italië in 2021

Italië is een van Europa’s meest populaire reisbestemmingen en staat bekend om haar rijke geschiedenis, aangename klimaat en overheerlijke keuken. Italië kent veel toeristische gebieden zoals Toscane, het Gardameer, het Lago Maggiore en de Amalfikust. De bekendste en tevens meest bezochte steden zijn Rome, Milaan, Venetië, Florence en Verona, en ook de eilanden Sicilie en Sardinie trekken jaarlijks veel bezoekers.

Tutto sul certificato di viaggio

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Italië reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: bij ons is dat de ‘PCR’-test.
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn.
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort.
  • De datum en tijd van de afname van de test.
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam.

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een Test PCR. Een sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een Antigeen sneltest bevat dit niet en is daarom niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de coronasneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek gemakkelijk een afspraak voor een coronatest op de door jou gewenste datum!

Costo del test PCR per i viaggi

De kosten voor een PCR-test inclusief reiscertificaat om naar Italië te mogen reizen bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Italië?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento