Coronatest Laos vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Laos?

Reiscertificaat Laos

Het is op dit moment niet mogelijk om voor een toeristische vakantie naar Laos te reizen. Noodzakelijke reizigers dienen in het bezit te zijn van een negatieve coronatest uitslag om het land in te mogen. Dit moet een PCR-testuitslag zijn, inclusief een gezondheidsverklaring. De testuitslag en de verklaring mogen hierbij niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek

Leeftijdsgrens PCR-test voor Laos

De bovenstaande regels gelden voor alle buitenlandse reizigers.

Boek hier de coronatest voor Laos

Locaties PCR-test met reiscertificaat Laos

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie Laos corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Laos en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod voor vakantie Laos corona, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Laos te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via il Ministero degli Affari Esteri.

Reizen naar Laos

Wil je op vakantie naar Laos? Dan is het mogelijk verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief erkend reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties!

Op vakantie naar Laos in 2021

Laos staat bekend om haar prachtige natuur, vriendelijke bevolking en uitstekende backpack cultuur. Laos kent een aantal bekende steden, zoals de hoofdstad Vientiane, Pakse en het prachtige Luang Prabang. Vang Vieng is daarnaast een populaire bestemming onder backpackers, vanwege het tuben en dichtbij gelegen grotten. Ook Si Phan Don, de ‘4000 Islands’ in het zuiden van Laos, trekken jaarlijks veel bezoekers. De bekendste eilanden zijn Don Khong, Dhon Khon en Don Det.

Het internationale reiscertificaat

Het bijkomende reiscertifcaat van een PCR-test en een antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Het document wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • Het type test: een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek een coronatest afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test voor reizen naar Laos

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Laos?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento