Coronatest Luxemburg vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Luxemburg?

Eisen Luxemburg aan coronatest

Alle reizigers die per vliegtuig Luxemburg in willen reizen dienen voor aanvang van de vlucht een negatieve of Test PCR uitslag te laten zien. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 72 uur voor aanvang van de vlucht en mag zowel elektronisch als op papier worden getoond.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

Leeftijdsgrens coronatest voor Luxemburg

De bovenstaande eisen om Luxemburg binnen te treden, gelden voor alle reizigers van 6 jaar en ouder die per vliegtuig het land in willen reizen.

Boek hier de coronatest voor Luxemburg

Locaties PCR-test met reiscertificaat Luxemburg

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie luxemburg corona reizen

Reisadvies Luxemburg

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Luxemburg en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Luxemburg

De meeste landen willen er zeker van zijn dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus wanneer zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in het bezit zijn van een negatieve coronatest-uitslag. Voor Luxemburg geldt dit enkel voor reizigers die via de luchthaven het land willen binnentreden.

Op vakantie naar Luxemburg in 2021

Luxemburg is een populaire Europese vakantiebestemming en staat bekend om haar prachtige natuur, pittoreske dorpjes en vele kastelen. De hoofdstad en tevens grootste stad van het land is het gelijknamige Luxemburg. Andere bekende plaatsen en gebieden zijn Esch Sur Alzette, Echternach, Müllerthal, de Moezelvallei, Eisch en de Luxemburgse Ardennen.

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een Antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een Antigeen sneltest bevat dit niet en is daarom niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de Antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek gemakkelijk een appuntamento coronatest op de door jou gewenste datum!

Kosten coronatest voor reizen naar Luxemburg

De kosten voor een antigeen sneltest bij Testservice bedragen €45,-. De uitslag van deze test is binnen 30 minuten bekend. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,-. Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Luxemburg?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento