Coronatest Marokko vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Welke coronatest is nodig voor Marokko?

Eisen Marokko aan reisverklaring

Marokko is op dit moment enkel voor noodzakelijke reizen geopend. Ga je voor een noodzakelijke reis naar Marokko? Dan dien je een PCR-test af te nemen.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

 

Leeftijdsgrens coronatest voor Marokko

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers uit Nederland.

Boek hier de coronatest voor Marokko

Locaties PCR-test met reiscertificaat Marokko

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie marokko corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Marokko en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Marokko te reizen, blijf dan op de hoogte middels il Ministero degli Affari Esteri.

Coronatest voor Marokko

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je in veel landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op dit moment geldt er een inreisverbod voor reizigers die met het vliegtuig uit Nederland komen. Ook inreizen met de passagiersferry is op dit moment niet mogelijk. Lees hier meer over de verwachtingen van zomervakantie 2021.

Op vakantie naar Marokko in 2021

Marokko heeft een rijke geschiedenis en vele tradities. Reizen door dit land is een bijzondere ervaring met steden als Marrakech, Fès en Meknes en de prachtige natuur van het Atlasgebergte en de Merzouga woestijn.

Tutto sul certificato di viaggio

Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een Test PCR. Een antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Marokko

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 30 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beiden testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Marokko binnen te komen.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Marokko?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento