Coronatest Noorwegen vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Eisen Noorwegen aan reisverklaring

Noorwegen laat weer alle reizigers toe vanuit de EU, EER, Schengengebied en het Verenigd Koninkrijk. Een coronabewijs of negatieve coronatest is niet noodzakelijk om toegang te krijgen tot het land. 

Leeftijdsgrens coronatest voor Noorwegen

De bovenstaande regels gelden voor volwassenen van 12 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Noorwegen

Locaties PCR-test met reiscertificaat Noorwegen

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie noorwegen corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De inreisbeperkingen van Noorwegen en bijkomende vereisten worden regelmatig aangepast. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer. Leggi di più qui coronatest per le vacanze.

Coronatest voor Noorwegen

Bijna overal ter wereld zijn momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In veel landen moet je daarom een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op vakantie naar Noorwegen in 2021

Noorwegen staat bekend om haar natuurwonderen, zoals gletsjers, bossen, meren, watervallen en fjorden. Het Sognefjord ligt slechts 150 km ten noorden van de historische stad Bergen en is het langste fjord in de wereld. Ook het noorderlicht is een van de bekendste bezienswaardigheden van Noorwegen. Daarnaast is de hoofdstad Oslo ook erg geliefd onder vakantiegangers.

Tutto sul certificato di viaggio

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter niet hetzelfde. Kijk dus goed welk certificaat noodzakelijk is voor jouw vakantiebestemming.

Om Noorwegen binnen te komen zijn beide certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Middels coronatest kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een Test PCR. Wil je meteen het resultaat weten? De antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag. Ben je van plan om op reis te gaan? In veel gevallen is dan een PCR-test nodig Echter is dit voor Noorwegen niet het geval. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief certificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Ga goed voorbereid op reis en boek een afspraak op een van onze testlocaties.

Kosten coronatest voor reizen naar Noorwegen

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- De uitslag ontvang je binnen 30 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Je ontvangst de uitslag nog dezelfde dag, mocht je voor 13:00 getest zijn. Anders is dit maximaal binnen 24 uur. Beide testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Noorwegen binnen te komen.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Noorwegen?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento