Coronatest Slovenië vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Eisen Slovenië aan coronatest

Als je Slovenië inreist moet je kunnen aantonen dat je geen corona hebt. Je hoeft hiervoor niet in quarantaine. Om het land binnen te komen dien je een negatieve PCR-testuitslag te laten zien. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 48 uur. Daarnaast is het mogelijk om een positieve PCR-testuitslag te laten zien die ouder is dan 21 dagen, maar niet ouder dan 6 maanden.

Leeftijdsgrens coronatest voor Slovenië

De bovenstaande regels gelden niet voor kinderen jonger dan 15 jaar die de grens oversteken samen met een familielid (die niet in quarantaine moet).

Boek hier de coronatest voor Slovenië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Slovenië

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie slovenië corona reizen

Reisadvies Slovenië

De inreisbeperkingen van Slovenië en bijkomende documenten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken o il ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Slovenië

De meeste landen willen er zeker van zijn dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus wanneer zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in het bezit zijn van een negatieve coronatest-uitslag. Voor Slovenië is hiervoor de Test PCR geschikt.

Op vakantie naar Slovenië in 2021

Slovenië is een jong, groen en bergachtig land in Midden-Europa aan de zuidrand van de Alpen. Het land beschikt over de grootste natuurschatten van de Alpen, zoals de kalksteengrotten van Postojna en het meer van Bled. De hoofdstad Ljubljana is een sfeervolle stad die ook wel ‘het zusje van Wenen’ wordt genoemd. Ook de oude stad Ptuj wordt door veel toeristen bezocht.

Cos'è un test corona?

Middels coronatest kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten, zoals een test rapido antigene en een Test PCR. Wil je direct jouw uitslag weten? De antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag. Ben je van plan om op reis te gaan? In veel gevallen is dan een PCR-test nodig. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

Ga je binnenkort naar Slovenië? Kies zelf je datum en locatie en boek een PCR-test op een van onze vijf testlocaties.

Kosten coronatest voor reizen naar Slovenië

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,-. Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Slovenië?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento