Coronatest Tsjechië vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Reiscertificaat Tsjechië

Om naar Tsjechië te reizen is een negatief testresultaat noodzakelijk. Dit mag zowel een Test PCR of een test rapido antigene zijn. Tsjechië gebruikt momenteel een stoplichtsysteem om te bepalen of reizigers uit een ander EU-land mogen inreizen. Toeristische reizen zijn alleen toegestaan vanuit landen die op de groene lijst staan. Nederland staat op dit moment op de donkerrode lijst (zeer hoog risico). Dit houdt in dat je zowel voor het openbaar vervoer, als voor je vlucht een negatieve PCR-test (maximaal 72 uur oud voor vertrek) of een negatieve antigeen sneltest (maximaal 24 uur oud voor vertrek) moet laten zien.

Leeftijdsgrens PCR-test voor Tsjechië

De bovenstaande eisen gelden voor kinderen van 5 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Tsjechië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Tsjechië

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie tsjechië corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Tsjechië en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

 

Coronatest voor Tsjechië

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je op dit moment in veel landen een negatieve uitslag van een coronatest laten zien, om toegang te krijgen tot het land. Dit heet ook wel een coronapaspoort of certificaat.

Op vakantie naar Tsjechië in 2021

Tsjechië is een populaire vakantiebestemming onder wandelaars, cultuurliefhebbers, natuurliefhebbers, sportievelingen en mensen die op zoek zijn naar een relatieve betaalbare vakantiebestemming. Ook de stad Praag behoort tot een van de bekendste stedentrips van Europa.

Alles over het certificaat

Wanneer je een negatieve testuitslag hebt, ontvang je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter niet hetzelfde. Kijk dus goed welk certificaat er vereist is voor jouw vakantiebestemming.

Om naar Tsjechië te reizen zijn beide certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Alles over de coronatest


Met een coronatest kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. De coronatesten die wij aanbieden zijn de antigeen sneltest en de PCR-test. Een test rapido antigene geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een Test PCR duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien is de antigeen sneltest vaak niet geschikt om mee te reizen en een PCR-test wel. Echter is voor Tsjechië een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om toegang te krijgen tot het land.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek qui gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Tsjechië

De kosten voor een antigeen sneltest om naar Tsjechië te reizen zijn €45,- De uitslag ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beide testen zijn inclusief het benodigde certificaat.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Tsjechië?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento