Coronatest Vietnam vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Eisen Vietnam reiscertificaat

Het is op dit moment niet mogelijk om voor een toeristische vakantie naar Vietnam te reizen. Personen die mogen inreizen zijn bijvoorbeeld diplomaten, investeerders, experts, hooggekwalificeerde werknemers, managers en hun familieleden, internationale studenten en buitenlandse familieleden.

Leeftijdsgrens PCR-test Vietnam

Het is momenteel nog onmogelijk om naar Vietnam toe te reizen.

Boek hier de coronatest voor Vietnam

Locaties PCR-test met reiscertificaat Vietnam

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie Vietnam corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Vietnam en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Vietnam te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via il Ministero degli Affari Esteri.

Reizen naar Vietnam corona tijd

Wil je deze zomer op vakantie naar Vietnam? Dan is het mogelijk verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de antigeen-test rapido ontvang je binnen 15 minuten, de uitslag van een Test PCR krijg je op dezelfde dag als je voor 13:00 bent getest. Anders krijg je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

Op vakantie naar Vietnam in 2021

Vietnam staat bekend om haar rumoerige geschiedenis, mooie stranden, heerlijke eten en bijzondere natuur. De grootste en tevens meest bezochte steden zijn Hanoi, Ho Chi Minh City en Da Nang, maar ook kleinere steden en dorpen als Hoi An, Hué, Mui Ne en Dalat zijn trekken jaarlijks veel toeristen.

Daarnaast kent Vietnam prachtige natuur, zoals onder andere in de buurt van Sapa, Ninh Binh, Ha Long Bay, Phong Nha en de Mekong Delta. Voor de mooiste stranden reizen toeristen voornamelijk af naar Nha Thrang, Phu Cuoc en Cham Isand.

Tutto sul certificato di viaggio

Het reiscertifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.
Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten sneltest en PCR-test voor reizen

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Vietnam?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento