Coronatest Zweden vakantie & reizen

State andando in vacanza e avete bisogno di un test per il coronavirus? Puoi fare questo test facilmente e rapidamente con noi, in tutti i Paesi Bassi. I nostri test rapidi e PCR sono validati da RIVM e includono un certificato di viaggio internazionale. Riceverai anche un codice QR adatto all'applicazione CoronaCheck. Scoprite immediatamente di quale test avete bisogno.

Test PCR

€99,-

Test rapido dell'antigene

€45,-
in ogni test

Eisen Zweden aan reisverklaring

Om naar Zweden te reizen is een negatieve testuitslag (die niet ouder is dan 48 uur voor aankomst) verplicht. Dit mag zowel een Test PCR of een test rapido antigene zijn. De inreisbeperkingen gelden voor elk soort vervoer (auto, vliegtuig, trein, boot etc.).

Leeftijdsgrens coronatest voor Zweden

De bovenstaande regels gelden voor volwassenen van 18 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Zweden

Locaties PCR-test met reiscertificaat Zweden

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

L'Aia

Boekhorststraat 12, 2512 CR, L'Aia
vakantie zweden corona reizen

Consigli di viaggio all'estero

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Zweden en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels il Ministero degli Affari Esteri o il ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Zweden

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je momenteel in veel landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen. Boek van tevoren je coronatest.

Op vakantie naar Zweden in 2021

Diverse steden, een prachtige natuur en het bijzondere noorderlicht: een vakantie in Zweden biedt vakantiegangers zowel cultuur als natuur. Geniet van de natuur in Dalarna en Värmland of bezoek een van de bekende steden zoals Stockholm, Helsingborg, Uppsala of Göteborg.

Tutto sul certificato di viaggio

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.

Om naar Zweden te reizen zijn beide certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Cos'è un test corona?

Een coronatest is een test waarmee kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een test rapido antigene laat binnen 15 minuten de uitslag zien, waardoor je direct weetof je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een Test PCR duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen. Echter is voor Zweden een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om het land binnen te komen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Zweden

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beide testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Zweden binnen te komen.

Certificato

In caso di risultato negativo, riceverà da noi un certificato di viaggio internazionale.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Zweden?

Vuoi andare in vacanza o viaggiare quest'estate? Libro Un test PCR con certificato o un test rapido in una delle nostre sedi di test in modo semplice e veloce. Così sei ben preparato per il tuo viaggio!

Prenda un appuntamento