Test PCR Amstelveen

Op zoek naar een betrouwbare Test PCR? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een Test PCR con certificato (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Prenda un appuntamento

Risultato rapido

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

PCR-test certificaat Amstelveen

Ga je binnenkort op reis naar het buitenland en moet je daarom vooraf een Test PCR doen? Testservice.nl neemt PCR-testen af op verschillende locaties in Nederland. Onze PCR-testen zijn CE-gecertificeerd en goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Amstelveen en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze coronatest locatie Amstelveen, op slechts een paar minuten rijden vanaf het centrum. Onze dichtstbijzijnde locatie in Amsterdam-Zuid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag. Ben je getest na 13.00, dan ontvang je de uitslag uiterlijk 24 uur later!

test rapido pcr test corona
pcr-test amstelveen

De PCR-test Amstelveen

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon en wordt afgenomen door middel van een keel- en neusswab. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd. Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons tevens een internationaal reiscertificaat.

PCR-test en reizen naar het buitenland

VVoor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan internationale reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test met een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land te mogen betreden. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk op corona PCR-test voor reizen

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Amstelveen

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento