Test PCR Hoofddorp

Op zoek naar een betrouwbare Test PCR? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een Test PCR con certificato (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Prenda un appuntamento

Risultato rapido

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

PCR-test met certificaat Hoofddorp

Woon je in de buurt van Hoofddorp en wil je zo snel mogelijk een Test PCR af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Hoofddorp. De PCR-testen van Testservice.nl zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM.

PCR-test uitslag binnen 24 uur

Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag.

pcr-test
pcr-test hoofddorp

Cos'è un test PCR?

Met een PCR coronatest kan worden geconcludeerd of je besmet bent met het coronavirus en ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. De test wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het monster wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd en daar wordt vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het virus.

PCR-test voor vakantie

Momenteel zijn er in bijna alle landen inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat vereist om toegang te krijgen tot het land. Bij onze PCR-test is het internationaal reiscertificaat standaard inbegrepen, voor zowel zakelijk als particulier. Lees meer over coronatest per le vacanze.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Hoofddorp

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento