Test PCR Schiphol

Op zoek naar een betrouwbare Test PCR? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een Test PCR con certificato (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Prenda un appuntamento

Risultato rapido

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

PCR-test met certificaat Schiphol

Ga je binnenkort op reis naar het buitenland en moet je daarom van tevoren een Test PCR te doen? Testservice.nl biedt PCR-testen aan op verschillende locaties in Nederland. Onze PCR-testen zijn CE-gecertificeerd en officieel gevalideerd door het RIVM. Ben je opzoek naar een testlocatie in de buurt van Schiphol? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Schiphol, op slechts tien minuten rijden. De dichtstbijzijnde locatie in Hoofddorp is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Je ontvangt de uitslag van de PCR-test altijd binnen 24 uur. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag nog voor 22:00 diezelfde dag. Ben je getest na 13.00, dan ontvang je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

pcr-test schiphol
pcr-test

Cos'è un test PCR?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon en wordt afgenomen middels een keel- en neusswab. Vervolgens wordt het materiaal naar het laboratorium gestuurd, waar wordt gekeken of je besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je van ons -naast je uitslag- een internationaal reiscertificaat.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan internationale reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test met een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land te mogen betreden. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk op coronatest per i viaggi.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Schiphol

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento