Test PCR Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare Test PCR? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een Test PCR con certificato (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Prenda un appuntamento

Risultato rapido

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

PCR-test met certificaat Utrecht

Ben je van plan om binnenkort naar het buitenland te reizen en dien je voorafgaand hieraan een Test PCR af te nemen? Testservice.nl verzorgt PCR-testen in verschillende steden in Nederland. Onze PCR-test is CE-gecertificeerd en gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Utrecht en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Utrecht, op slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum. De dichtstbijzijnde locatie in Amsterdam-Zuid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Je ontvangt de uitslag van de PCR-test vaak dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag.

pcr-test
pcr-test utrecht

Cos'è un test PCR?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een keel- en neusswab, waarvoor een staafje gebruikt wordt. De testafname, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd. Hier wordt vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je van ons tevens een internationaal reiscertificaat. 

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle internationale reisbestemmingen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om toegang tot het land te krijgen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Lees hier meer over bij coronatest per i viaggi.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Utrecht

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento