Test rapido Schiphol

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento

Risultato rapido

Risultati entro 30 minuti nel caso di un test rapido. Test PCR lo stesso o il giorno successivo.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Test rapido Schiphol

Heb je last van klachten en wil je direct weten of je besmet bent met het corona virus? Dat kan met een test rapido antigene. Testservice.nl biedt antigeen sneltesten aan in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en officieel goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Schiphol en wil je zo snel mogelijk een antigeen sneltest af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs bij onze testlocatie Schiphol, op slechts twintig minuten rijden. De dichtstbijzijnde locatie in Amsterdam is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Met een antigeen sneltest hoef je niet onnodig lang te wachten op je testuitslag. Binnen circa 30 minuten is het testresultaat bekend en weet je of je besmet bent met het coronavirus.

test rapido pcr test corona
test pcr test rapido corona

Cos'è un test rapido?

Een antigeen sneltest kan direct vaststellen of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een staafje middels een keel en neus swab. In het lab wordt het testmateriaal vervolgens onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus, waardoor er direct kan worden geconcludeerd of je besmet bent met het virus.

Test rapidi per aziende ed eventi

De sneltesten van Testservice.nl zijn ook beschikbaar voor bedrijven, ondernemingen en organisaties. We kunnen binnen 2 uur op locatie zijn om alle medewerkers te testen op het virus, of werknemers kunnen zelf langskomen op een van onze locaties. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving!

Service van Testservice.nl

Prenota un appuntamento per l'incoronazione snel en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd en locatie. Wil je al jouw werknemers in één keer laten testen? Bel ons dan voor een maatoplossing: 085-0600654.
Naast antigeen sneltesten bieden wij tevens PCR-testen aan.

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Schiphol

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento