Test rapido Zandvoort

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento

Risultato rapido

Risultati entro 30 minuti nel caso di un test rapido. Test PCR lo stesso o il giorno successivo.

Affidabile

I test che utilizziamo sono stati ufficialmente convalidati dal RIVM.

Servizio

Possibilità di test a domicilio e sul posto. Entro 2 ore sul posto.

Supervisione medica

Cooperazione tra GGD e professionisti sanitari registrati BIG.

Sneltest Zandvoort Formule 1?

Wil je verzekerd zijn van een testuitslag die op tijd is om toegang te krijgen tot de Formule 1 GP van Zandvoort? Op onze testlocatie in Haarlem is er voldoende testcapaciteit en ontvang je binnen 30 minuten de uitslag van de test. Bij een negatief testresultaat ontvang je de QR-code die toegang geeft tot het circuit van Zandvoort.

Testservice Haarlem ligt op de route naar het circuit van Zandvoort. Met de auto ben je in ongeveer 20 minuten van de testlocatie bij het evenementen terrein van de Zandvoort Dutch GP. 

Testservice.nl biedt antigeen sneltesten aan in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Zandvoort en wil je zo snel mogelijk een antigeen sneltest af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze testlocatie Haarlem, op ongeveer 20 minuten rijden vanaf het Formule 1 GP circuit van Zandvoort. De dichtstbijzijnde locatie in Haarlem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Met een antigeen sneltest ontvang je al circa 30 minuten het testresultaat in de CoronaCheck App. Zo weet je direct of je besmet bent met het coronavirus en heb je jouw toegangstest bewijs voor de Dutch GP in Zandvoort binnen.

test rapido pcr test corona
test pcr test rapido corona

Cos'è un test rapido?

Een antigeen sneltest kan direct vaststellen of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een staafje middels een keel en neus swab. In het lab wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus, waardoor er direct kan worden geconcludeerd of je besmet bent met het virus.

Test rapidi per aziende ed eventi

De sneltesten van Testservice.nl zijn ook beschikbaar voor bedrijven, ondernemingen en organisaties. We kunnen binnen 2 uur op locatie zijn om alle medewerkers te testen op het virus. Natuurlijk is het ook mogelijk voor werknemers om zelf langs te komen op een van onze locaties. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving.

Reserveer snel een afspraak of bel voor een maatoplossing

Prenota un appuntamento per l'incoronazione snel en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd en locatie. Wil je al jouw werknemers in één keer laten testen? Bel ons dan voor een maatoplossing: 085-0600654.
Naast antigeen sneltesten bieden wij tevens PCR-testen aan.

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Zandvoort

Non dimenticare di portare il tuo passaporto o la tua carta d'identità alla sede del test. Vuole prendere diversi appuntamenti? Poi prenota ogni persona separatamente nel sistema di prenotazione con i suoi dati personali.

Prenda un appuntamento