Lateral flow antigen test

De lateral flow antigen test is hetzelfde als een antigeen sneltest. Hiermee wordt snel aangetoond of iemand COVID-19 heeft. Dit maakt het bij uitstek een geschikte test wanneer tijd een belangrijke factor is. 

Lateral flow test afspraak maken

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test volgende ochtend vóór 9:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locatie. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

pcr test antigeen sneltest corona

Wat is een lateral flow antigen test?

De Lateral Flow Antigen Test is afgeleid van de Lateral Flow methode. Dit is een bepaalde techniek om te kijken of iemand geïnfecteerd is met Covid-19. Met deze test kun je binnen 30 minuten de uitslag ontvangen.

Deze test wordt gebruikt om bijvoorbeeld te kunnen reizen. Bij ons krijg je bij de Lateral Flow Antigen Test een gevalideerd reiscertificaat. Houd er rekening mee dat de maatregelen per land verschillen. Op onze coronatest voor reizen pagina staat meer informatie.

Hoe werkt de lateral flow antigen test?

Door middel van een wattenstaafje wordt er in beide neusgaten een swab uitgevoerd. Het neusslijm wordt gemengd in een reageerbuisje met een vloeistof die detecteert of er eiwitten van het coronavirus aanwezig zijn.

Deze test kan gebruikt worden wanneer je symptomen ervaart van het virus, maar ook zonder symptomen.

Uitslag lateral flow test

Doordat het neusslijm meteen gemengd kan worden met een bepaalde vloeistof in een reageerbuisje, kun je snel zien of iemand besmet is met COVID-19. Je ontvangt de uitslag van een Lateral Flow Antigen Test ongeveer binnen 30 minuten.

Wat is het verschil tussen de lateral flow antigen test en antigeen sneltest?

Tussen de lateral flow antigen test en de antigeen sneltest is geen verschil. Beide testen zijn sneltesten. Deze vorm van testen detecteert of er eiwitten of antigenen aanwezig zijn in het lichaam wanneer iemand besmet is met het coronavirus.

Onze testlocatie

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Betrouwbaarheid

De Rijksoverheid heeft de lateral flow antigen test goedgekeurd om te detecteren of iemand besmet is met het virus. Je kunt de test gebruiken voorafgaande van een evenement of bijvoorbeeld een reis. Bij klachten raden wij aan om naar de GGD te gaan.

Lateral flow antigen test locatie

We hebben een locatie in Nederland waar je de Lateral Flow Antigen Test kunt afnemen. Boek nu een testafspraak.

sneltest corona

Maak direct een afspraak voor een lateral flow antigen test

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak