Coronatest voor reizen

Ga je op vakantie en dien je hiervoor een PCR-test af te nemen? Testservice.nl biedt coronatesten voor reizigers. Ontvang de uitslag dezelfde dag vóór 22:00 met de budget PCR-test. Sneller de uitslag nodig? Boek dan de spoed PCR-test. Je krijgt dan de uitslag binnen 1 uur met de bijbehorende reisverklaring. Ook ontvang je van ons een QR-code voor in de CoronaCheck-app. 

Ga goed voorbereid op reis en boek hier een coronatest voor je vakantie.

Coronatest afspraak maken

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test dezelfde dag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locatie. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

bevestiging-coronatest-uitslag-testservice

Welke coronatest voor reizen is nodig?

De PCR-test is de coronatest voor reizigers. In bijna alle landen kan je met een negatieve PCR-test reizen. Bekijk per land hoe oud het bijbehorende internationaal reiscertificaat mag zijn.

Voor sommige internationale reisbestemmingen is een negatieve sneltest voldoende. Ook voor sneltesten kan je terecht bij Testservice.nl.

Vakantie Europa corona maatregelen overzicht

Vakantie wereld corona maatregelen

Onze testlocatie

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Hoeveel tijd voor vertrek van je reis moet je een PCR-test doen?

Wanneer je wilt reizen in corona tijd kan je kiezen voor een PCR-test. Als je bij ons de test afneemt voor 13:00, krijg je voor 22:00 de uitslag. Doe je dit na 13:00, dan duurt het maximaal 24 uur tot je de uitslag hebt. Per land verschilt het hoe oud de uitslag mag zijn voor vertrek. Klik op jouw reisbestemming om te kijken of je uitslag 24, 48 of 72 uur oud mag zijn voor vertrek. 

Het beste is om een dag voor vertrek in het bezit te zijn van een negatieve PCR-test met reisverklaring. Zo voorkom je dat je dit op de dag van reizen moet regelen. Kijk dus goed op welke datum je jouw test moet afnemen.

Reisadvies buitenland

De reisadviezen van landen veranderen regelmatig. Wil je goed voorbereid op vakantie in corona tijd? Voor het meest actuele reisadvies voor jouw vakantiebestemming kan je terecht bij De Rijksoverheid of de ANWB.

Wanneer je een negatieve PCR-testuitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Deze reisverklaring zorgt ervoor dat je toegang hebt tot het desbetreffende land. Het document wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • Type test: bij Testservice.nl is dat de ‘PCR’.
  • Testresultaat: moet negatief zijn.
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort.
  • Datum en tijd van afname van de test.
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam.

Wat is een coronatest?

Een coronatest geeft aan of je besmet bent met het coronavirus. Er zijn verschillende testen verkrijgbaar op de markt die dit kunnen aantonen. Zo kan de antigeen sneltest binnen een kort tijdsbestek aantonen of je besmet bent met het virus. Voor veel internationale reizen is het momenteel noodzakelijk om een PCR-test af te nemen.

Maak direct een afspraak voor een sneltest of PCR-test

Vergeet niet je paspoort of ID (rijbewijs niet toegestaan) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak