Coronatest Aruba vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Coronatest voor Aruba

Eisen Aruba aan reisverklaring

Ook Aruba heeft verschillende coronamaatregelen voor binnenkomende reizigers. Momenteel is een negatieve PCR-test met een reiscertificaat noodzakelijk om toegang te krijgen tot het eiland. Deze mogen niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek. Het is niet mogelijk om enkel met je digitale coronabewijs (DCC) Aruba in te reizen.

Leeftijdsgrens coronatest Aruba

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers van 15 jaar en ouder.

Boek hier de coronatest voor Aruba

Locaties PCR-test met reiscertificaat Aruba

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie aruba corona reizen

Reisadvies buitenland

Veel landen hebben inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vrijwel overal dien je een negatieve coronatest-uitslag te laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Het reisadvies om toegang te krijgen tot Aruba verandert regelmatig. Blijf op de hoogte van de meest actuele coronamaatregelen via het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Op vakantie naar Aruba 2021

Het caribische eiland Aruba staat bekend om haar rustgevende stranden en divi divi bomen. Bezoek Oranjestad of geniet van de zon op Druif Beach, Palm Beach of Eagle beach.

Coronatest voor Aruba

Ga je naar Aruba en dien je hiervoor een PCR-test af te nemen? Maak hier een afspraak op een van onze testlocaties. Vóór 13:00 uur getest betekent dezelfde dag nog de uitslag! Onze PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en komen samen met een internationaal reiscertificaat.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatieve PCR-testuitslag, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Deze reisverklaring zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot Aruba. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Er zijn verschillende soorten coronatesten die kunnen aantonen of je besmet bent met het COVID-19 virus. Met onze antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten het resultaat en weet je dus heel snel of je besmet bent met het virus. Ten opzichte van de antigeen sneltest is de PCR-test in veel gevallen geschikt om mee te reizen. Deze test is inclusief een internationaal reiscertificaat en de uitslag is binnen maximaal 24 uur bekend.

Ga je op vakantie naar Aruba? Boek snel een PCR-test op een van onze testlocaties. Zo ga je zonder zorgen op vakantie!

Kosten PCR-test voor reizen Aruba

De kosten voor een PCR-test om naar Aruba te mogen reizen zijn €99,- Dit is inclusief reiscertificaat. Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Aruba?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak