Coronatest Aruba vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Coronatest voor Aruba

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Aruba aan reisverklaring

Ook Aruba heeft verschillende coronamaatregelen voor binnenkomende reizigers. Momenteel is een negatieve Antigeen sneltest met een reiscertificaat noodzakelijk om toegang te krijgen tot het eiland. Deze mogen niet ouder zijn dan 24 uur voor vertrek. Het is niet mogelijk om enkel met je digitale coronabewijs (DCC) Aruba in te reizen.

Leeftijdsgrens coronatest Aruba

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers van 12 jaar en ouder.

Boek hier de coronatest voor Aruba

Locaties PCR-test met reiscertificaat Aruba

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie aruba corona reizen

Reisadvies buitenland

Veel landen hebben inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vrijwel overal dien je een negatieve coronatest-uitslag te laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Het reisadvies om toegang te krijgen tot Aruba verandert regelmatig. Blijf op de hoogte van de meest actuele coronamaatregelen via het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Aruba 2022

Het caribische eiland Aruba staat bekend om haar rustgevende stranden en divi divi bomen. Bezoek Oranjestad of geniet van de zon op Druif Beach, Palm Beach of Eagle beach.

Coronatest voor Aruba

Ga je naar Aruba en dien je hiervoor een PCR-test af te nemen? Maak hier een afspraak op een van onze testlocaties. Onze PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en komen samen met een internationaal reiscertificaat.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatieve PCR-testuitslag, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Deze reisverklaring zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot Aruba. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Er zijn verschillende soorten coronatesten die kunnen aantonen of je besmet bent met het COVID-19 virus. Met onze antigeen sneltest krijg je in een korte periode het resultaat en weet je dus heel snel of je besmet bent met het virus. Ten opzichte van de antigeen sneltest is de PCR-test in veel gevallen geschikt om mee te reizen. 

Ga je op vakantie naar Aruba? Boek snel een PCR-test op een van onze testlocaties. Zo ga je zonder zorgen op vakantie!

Kosten PCR-test voor reizen Aruba

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Aruba?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak