Coronatest Bali vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Bali aan reisverklaring

De lokale autoriteiten van Indonesië hebben de grenzen tijdelijk gesloten voor alle reizigers. Er zijn een paar uitzonderingen. Om Bali binnen te komen moet je in bezit zijn van een negatieve PCR-test met reiscertificaat. De test en het certificaat mogen niet ouder zijn dan 72 uur voor aankomst. Indonesië werkt niet samen met de CoronaCheck app. Alleen uitgeprinte documenten zijn geldig.

Leeftijdsgrens coronatest voor Bali

De leeftijdsgrens voor een PCR-test om Bali binnen te komen is onbekend. Om zeker te weten van alle maatregelen en eisen kun je de websites van Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer checken.

Boek hier de coronatest voor Bali

Locaties PCR-test met reiscertificaat Bali

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie bali corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen omtrent Bali veranderen geregeld. Om op de hoogte te blijven van de laatste veranderingen kun je de website van Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer in de gaten houden. Lees hier meer over coronatest voor vakantie.

Coronatest voor Bali

Bijna overal ter wereld zijn momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In veel landen moet je daarom een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op vakantie naar Bali in 2022

Bali is een Indonesisch eiland en staat bekend als een paradijs met haar rijstvelden, vulkaanlandschappen en unieke cultuur en tradities. 

Bezoek de hoofdstad Denpasar, ga naar het strandparadijs Sanur, uitgaansstad Kuta of trendy Seminyak. Het kunstenaarsdorp Ubud is bij uitstek dé plek voor Balinese kunst en traditionele ambachten.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatieve PCR-test uitslag ontvang je een internationaal reiscertificaat. Met een uitgeprint certificaat kun je wanneer je aan alle andere eisen voldoet naar Bali reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Met een coronatest kun je aantonen of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest of een PCR-test. Met een antigeen sneltest heb je de uitslag snel binnen. Bij een PCR-test duurt het voordat je de testuitslagen binnen krijgt iets langer. Een PCR-test geeft een iets meer accurate uitslag en bevat een internationaal reiscertificaat. Dit is een vereiste om veel landen binnen te komen.

Bekijk per land of ze samenwerken met de CoronaCheck app. Beide testen kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk en snel een afspraak op de door jou gekozen datum!

Kosten coronatest voor reizen naar Bali

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Bali?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak