Coronatest Bonaire vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Eisen Bonaire aan reisverklaring

Ook Bonaire heeft verschillende inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Momenteel moet je als reiziger een negatieve PCR-test van maximaal 24 uur oud bij vertrek naar Bonaire kunnen laten zien. Als je deze niet hebt dan moet je in het bezit zijn van een negatieve PCR-test die maximaal 72 uur oud is bij aankomst én in het bezit zijn van een negatieve sneltest van maximaal 24 uur oud bij vertrek.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het eiland.

Leeftijdsgrens coronatest voor Bonaire

De bovenstaande regels gelden voor alle kinderen van 13 jaar en ouder.

Boek hier de coronatest voor Bonaire

Locaties PCR-test met reiscertificaat Bonaire

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie bonaire corona reizen

Reisadvies Bonaire

Vrijwel alle landen hebben inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In veel alle landen dien je een negatieve coronatest-uitslag te laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Het reisadvies en de vereiste documenten om toegang te krijgen tot Bonaire veranderen vaak. Check daarom altijd voordat je op vakantie gaat de meest actuele coronamaatregelen middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Bonaire in 2021

Het kleine eiland Bonaire is een geliefde vakantiebestemming vanwege het warme klimaat en de rustige stranden. In de hoofdstad Kralendijk kan je terecht voor vele barretjes en restaurants. Wil je leren duiken? Dat kan op Lac Bay.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Momenteel geldt voor Bonaire dat wanneer je PCR-test ouder is dan 24 uur, je daarnaast een antigeen sneltest moet afnemen.

  • Het type test: een PCR-test of antigeen sneltest.
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn.
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort.
  • De datum en tijd van de afname van de test.
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam.

Wat is een coronatest?

Aan de hand van een coronatest kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten beschikbaar, zoals de antigeen sneltest en de PCR-test. De antigeen sneltest kan binnen 15 minuten aantonen of je besmet bent met het virus. Bij PCR-test duurt dit maximaal 24 uur, maar is de uitslag nauwkeuriger. Daarnaast krijg je bij de PCR-test een internationaal reiscertificaat en is deze test dus geschikt om mee te reizen. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet voldoende.

Ga je op vakantie naar Bonaire? Boek snel een PCR-test op een van onze testlocaties en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen

De prijs van een antigeen sneltest bedraagt €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De prijs van een PCR-test bedraagt €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beiden testen zijn inclusief het certificaat.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Bonaire?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak