Coronatest Bonaire vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Bonaire aan reisverklaring

Ook Bonaire heeft verschillende inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Momenteel moet je als reiziger een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur oud bij vertrek naar Bonaire kunnen laten zien. 

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het eiland.

Leeftijdsgrens coronatest voor Bonaire

De bovenstaande regels gelden voor alle kinderen van 12 jaar en ouder.

Boek hier de coronatest voor Bonaire

Locaties PCR-test met reiscertificaat Bonaire

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie bonaire corona reizen

Reisadvies Bonaire

Vrijwel alle landen hebben inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In veel alle landen dien je een negatieve coronatest-uitslag te laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Het reisadvies en de vereiste documenten om toegang te krijgen tot Bonaire veranderen vaak. Check daarom altijd voordat je op vakantie gaat de meest actuele coronamaatregelen middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Bonaire in 2022

Het kleine eiland Bonaire is een geliefde vakantiebestemming vanwege het warme klimaat en de rustige stranden. In de hoofdstad Kralendijk kan je terecht voor vele barretjes en restaurants. Wil je leren duiken? Dat kan op Lac Bay.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Momenteel geldt voor Bonaire dat wanneer je PCR-test ouder is dan 24 uur, je daarnaast een antigeen sneltest moet afnemen.

  • Het type test: een PCR-test of antigeen sneltest.
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn.
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort.
  • De datum en tijd van de afname van de test.
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam.

Wat is een coronatest?

Aan de hand van een coronatest kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten beschikbaar, zoals de antigeen sneltest en de PCR-test. De antigeen sneltest kan heel snel aantonen of je besmet bent met het virus. Bij PCR-test duurt dit iets langer, maar is de uitslag nauwkeuriger. Daarnaast krijg je bij de PCR-test een internationaal reiscertificaat en is deze test dus geschikt om mee te reizen. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet voldoende.

Ga je op vakantie naar Bonaire? Boek snel een PCR-test op een van onze testlocaties en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Bonaire?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak