Coronatest Chili vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen aan reisverklaring voor Chili

Vakantie of werktrip naar Chili? Om naar Chili te kunnen reizen heb je een negatieve PCR-test met reiscertificaat nodig. Bij binnenkomst van Chili mag je PCR-test met reiscertificaat niet ouder zijn dan 72 uur. De uitslag van de test moet daarnaast uitgeprint worden. 

Leeftijdsgrens coronatest voor Chili

Volgens het reisadvies is er niet bekend of er een leeftijdsgrens zit aan een PCR-test om Chili binnen te komen. Om zeker te zijn kun je altijd de maatregelen en eisen lezen via Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Boek hier de coronatest voor Chili

Locaties PCR-test met reiscertificaat Chili

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Chili corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen kunnen voor alle landen regelmatig veranderen. Een actueel overzicht met alle eisen en maatregelen kun je vinden op Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Chili

Voor een PCR-test kun je terecht op verschillende plekken in Nederland bij Testservice. In onder andere Amsterdam, Hoofddorp en Den Haag kun je een PCR-test met reiscertificaat afnemen.

Op vakantie naar Chili in 2022

Van woestijn naar gletsjer. In Chili heb je een rijk aan verschillende landschappen. Daarnaast heb je ook de culturele attractie Santiago, de stad die tussen de overweldigende bergen ligt. Vanuit Santiago kun je ook vliegen naar de paaseilanden!

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve PCR-test of antigeen sneltest uitslag binnen hebt, ontvang je bij Testservice een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Chili reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Met een PCR-test kan er aangetoond worden of je besmet bent met COVID-19. Naast een PCR-test is het ook mogelijk een antigeen sneltest te doen. Bij een antigeen sneltest heb je de uitslag snel binnen. Bij een PCR-test ontvang je de uitslag later. Bij de PCR-test en bij de antigeen sneltest ontvang je een internationaal reiscertificaat. Voor veel landen is dit een vereiste toegangsbewijs. De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak!

Kosten coronatest voor reizen naar Chili

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Chili?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak