Coronatest Curaçao vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Curaçao?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Curaçao aan reisverklaring

Ook Curaçao heeft verschillende inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Momenteel is een negatieve PCR-test met een reiscertificaat verplicht om toegang te krijgen tot het eiland. Je kan niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen.

Bekijk hier het overzicht van de inreisbeperkingen en verplichte documenten voor Curaçao.

Leeftijdsgrens PCR-test voor Curaçao

De bovenstaande regels gelden voor alle kinderen van 12 jaar en ouder.

Boek hier de coronatest voor Curaçao

Locaties PCR-test met reiscertificaat Curaçao

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie curacao corona reizen

Reisadvies Curaçao

Veel landen hebben inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. In vrijwel alle landen dien je een negatieve coronatest-uitslag te laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Het reisadvies om toegang te krijgen tot Curaçao verandert regelmatig. Blijf op de hoogte van de meest actuele coronamaatregelen via het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Curaçao in 2022

Het caribische eiland Curaçao is een populaire vakantiebestemming vanwege de hagelwitte stranden. Toeristen kunnen er terecht voor een bruisende zonvakantie op Mambo Beach en Jan Thiel Baai of voor een stedentrip naar Willemstad. Ben je op zoek naar meer rust? Dan is Westpunt een goede optie.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatieve PCR-testuitslag, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Deze reisverklaring zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot Curaçao. Het certificaat wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’.
  • Testresultaat: dient negatief te zijn.
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort.
  • Datum en tijd van afname van de test.
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam.

Wat is een coronatest?

Met een coronatest kan er worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten beschikbaar, zoals de antigeen sneltest en de PCR-test. De antigeen sneltest kan in een hele korte periode aantonen of je besmet bent met het virus. Bij PCR-test duurt dit wat langer, maar is de uitslag nauwkeuriger. Daarnaast krijg je bij de PCR-test een internationaal reiscertificaat en is deze test dus geschikt om mee te reizen.

Ga je deze zomer op vakantie naar Curaçao? Boek snel een PCR-test op een van onze testlocaties en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test voor reizen Curaçao

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Curaçao?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak