Coronatest Curaçao vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Welke coronatest is nodig voor Curaçao?

Eisen Curaçao aan reisverklaring

Ook Curaçao heeft verschillende inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Momenteel is een negatieve PCR-test met een reiscertificaat verplicht om toegang te krijgen tot het eiland. Beiden mogen niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek. Je kan niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen.

Bekijk hier het overzicht van de inreisbeperkingen en verplichte documenten voor Curaçao.

Leeftijdsgrens PCR-test voor Curaçao

De bovenstaande regels gelden voor alle kinderen van 7 jaar en ouder.

Boek hier de coronatest voor Curaçao

Locaties PCR-test met reiscertificaat Curaçao

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie curacao corona reizen

Reisadvies Curaçao

Veel landen hebben inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. In vrijwel alle landen dien je een negatieve coronatest-uitslag te laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Het reisadvies om toegang te krijgen tot Curaçao verandert regelmatig. Blijf op de hoogte van de meest actuele coronamaatregelen via het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Curaçao in 2021

Het caribische eiland Curaçao is een populaire vakantiebestemming vanwege de hagelwitte stranden. Toeristen kunnen er terecht voor een bruisende zonvakantie op Mambo Beach en Jan Thiel Baai of voor een stedentrip naar Willemstad. Ben je op zoek naar meer rust? Dan is Westpunt een goede optie.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatieve PCR-testuitslag, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Deze reisverklaring zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot Curaçao. Het certificaat wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’.
  • Testresultaat: dient negatief te zijn.
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort.
  • Datum en tijd van afname van de test.
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam.

Wat is een coronatest?

Met een coronatest kan er worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten beschikbaar, zoals de antigeen sneltest en de PCR-test. De Antigeen sneltest kan binnen 30 minuten aantonen of je besmet bent met het virus. Bij PCR-test duurt dit maximaal 24 uur, maar is de uitslag nauwkeuriger. Daarnaast krijg je bij de PCR-test een internationaal reiscertificaat en is deze test dus geschikt om mee te reizen.

Ga je deze zomer op vakantie naar Curaçao? Boek snel een PCR-test op een van onze testlocaties en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test voor reizen Curaçao

De kosten voor een PCR-test inclusief reiscertificaat om naar Curaçao te mogen reizen bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Curaçao?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak