Coronatest Cyprus vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€89,-

Antigeen sneltest

€39,-
bij elke test

Reisverklaring eisen Cyprus

Van plan om binnenkort naar Cyprus te reizen? Om het land binnen te komen heb je een negatieve uitslag van een PCR-test nodig met het bijbehorende reiscertificaat. Bij aankomst in Cyprus mag de PCR-test inclusief reiscertificaat niet ouder zijn dan 72 uur. Cyprus werkt samen met de CoronaCheck-app dus laad voor je reis je coronabewijs of negatieve testuitslag in de app.

Op het moment dat je in bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om naar Cyprus te kunnen reizen.

Leeftijdsgrens coronatest voor Cyprus

Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven volgens het huidige reisadvies van Cyprus geen negatieve testuitslag te laten zien bij binnenkomst. Check vooraf je reis altijd of deze maatregelen en eisen veranderd zijn.

Boek hier de coronatest voor Cyprus

Locaties PCR-test met reiscertificaat Cyprus

Delft

Wijnhaven 15, 2611 CR Delft

Amsterdam

NDSM-Pier 3, 1033 RG Amsterdam

Amsterdam

Middenweg 161HS, 1098 AL Amsterdam

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie Cyprus corona reizen

Reisadvies buitenland

De maatregelen en eisen voor alle landen met betrekking tot reizen veranderen continu. Een actueel overzicht met alle inreisbeperkingen kun je vinden op Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Cyprus coronatest

Voor een PCR-test kun je terecht op verschillende plekken in Nederland bij Testservice. In onder andere Amsterdam, Hoofddorp en Den Haag kun je een PCR-test met reiscertificaat afnemen.

Vakantie Cyprus in 2021

Cyprus ligt in de oostelijke Middellandse Zee. Het eiland is geschikt voor een zon, zee en strand vakantie door zijn tropische klimaat. Daarnaast bevat het eiland een havenstad die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat namelijk: Paphos. In deze stad vind je 3e tot 5e eeuw mozaïek opgravingen en zijn er nog oude paleizen en tombes te zien.

Alles over het reiscertificaat

Indien je een negatieve PCR-test of antigeen sneltest uitslag ontvangt, krijg je bij Testservice een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Cyprus reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

De uitslag van een PCR-test kan aantonen of je besmet bent met het coronavirus. Wij bieden zowel een PCR-test als een antigeen sneltest aan. Bij een PCR-test krijg je de uitslag binnen maximaal 24 uur. Een antigeen sneltest uitslag ontvang je daarentegen binnen 30 minuten. Eveneens ontvang je bij een PCR-test en antigeen sneltest een reiscertificaat. Per land is verschillend welke test nodig is om het land te mogen betreden. Voor Cyprus moeten mensen zonder coronabewijs in bezit zijn van een negatieve PCR-test uitslag.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op onze testlocaties. Boek hier je coronatest afspraak!

Kosten coronatest voor reizen naar Cyprus

Boek eenvoudig je coronatest bij Testservice.nl voor competitieve prijzen. 

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Cyprus?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak