Coronatest Cyprus vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Reisverklaring eisen Cyprus

Van plan om binnenkort naar Cyprus te reizen? Om het land binnen te komen heb je een negatieve uitslag nodig met het bijbehorende reiscertificaat. Bij aankomst in Cyprus mag de antigeen sneltest inclusief reiscertificaat niet ouder zijn dan 24 uur. Cyprus werkt samen met de CoronaCheck-app dus laad voor je reis je coronabewijs of negatieve testuitslag in de app.

Leeftijdsgrens coronatest voor Cyprus

Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven volgens het huidige reisadvies van Cyprus geen negatieve testuitslag te laten zien bij binnenkomst. Check vooraf je reis altijd of deze maatregelen en eisen veranderd zijn.

Boek hier de coronatest voor Cyprus

Locaties PCR-test met reiscertificaat Cyprus

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Cyprus corona reizen

Reisadvies buitenland

De maatregelen en eisen voor alle landen met betrekking tot reizen veranderen continu. Een actueel overzicht met alle inreisbeperkingen kun je vinden op Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Cyprus coronatest

Voor een PCR-test kun je terecht op verschillende plekken in Nederland bij Testservice. In onder andere Amsterdam, Hoofddorp en Den Haag kun je een PCR-test met reiscertificaat afnemen.

Vakantie Cyprus in 2022

Cyprus ligt in de oostelijke Middellandse Zee. Het eiland is geschikt voor een zon, zee en strand vakantie door zijn tropische klimaat. Daarnaast bevat het eiland een havenstad die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat namelijk: Paphos. In deze stad vind je 3e tot 5e eeuw mozaïek opgravingen en zijn er nog oude paleizen en tombes te zien.

Alles over het reiscertificaat

Indien je een negatieve PCR-test of antigeen sneltest uitslag ontvangt, krijg je bij Testservice een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Cyprus reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

De uitslag van een PCR-test kan aantonen of je besmet bent met het coronavirus. Wij bieden zowel een PCR-test als een antigeen sneltest aan. Eveneens ontvang je bij een PCR-test en antigeen sneltest een reiscertificaat. Per land is verschillend welke test nodig is om het land te mogen betreden. Voor Cyprus moeten mensen zonder coronabewijs in bezit zijn van een negatieve PCR-test uitslag.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op onze testlocaties. Boek hier je coronatest afspraak!

Kosten coronatest voor reizen naar Cyprus

Boek eenvoudig je coronatest bij Testservice.nl voor competitieve prijzen. 

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Cyprus?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak