Coronatest Denemarken vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Denemarken?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Denemarken reiscertificaat

Het is niet mogelijk Denemarken in te reizen zonder een negatieve coronatest te laten zien, mits je in het bezit bent van een coronabewijs. 

Een negatieve antigeentest mag niet ouder zijn dan 48 uur voor vertrek en is noodzakelijk om het land binnen te komen. 

Leeftijdsgrens PCR-test Denemarken

De bovenstaande regels voor een vakantie Denemarken corona gelden voor reizigers van 12 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Denemarken

Locaties PCR-test met reiscertificaat Denemarken

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Denemarken corona reizen

Reisadvies buitenland

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je momenteel in bijna alle landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

De inreisbeperkingen van Denemarken veranderen regelmatig. Mocht je van plan zijn naar dit land te reizen, is het dus van belang dat je op de hoogte bent van de huidige corona maatregelen. Een overzicht hiervan kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Op vakantie naar Denemarken in 2022

Denemarken is een vakantieland voor natuurliefhebbers. De diverse fjorden, bossen en meren zijn perfect voor een actieve vakantie. Ga voor fietstochten door de diepe bossen in Noord-Jutland of langs de velden en boomgaarden op Funen. Ook voor vissen kan je terecht langs de kust van Langeland of de Westkust. Daarnaast heeft Denemarken diverse steden zoals Kopenhagen, Aarhus, Odense en Aalborg.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Check dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantieland.

Om Denemarken binnen te komen zijn beiden certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest laat in heel kort tijdsbestek de uitslag zien, waardoor je direct weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt wat langer, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen. Echter is voor Denemarken een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om toegang te krijgen tot het land.

Voor de antigeen sneltest en de PCR-test kan je terecht op een van onze testlocaties. Boek snel een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test voor reizen

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Denemarken?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak